logo

Bangs Guide: Kako odabrati savršen prasak za oblik vašeg lica

Da biste znali koji vam bang odgovara, važno je znati oblik vašeg lica. Pogledajte u ogledalo i odredite koji od 6 osnovnih oblika imate:


KVADRATNA LICA


Bangs bi trebao lijepo i ispravno ugladiti kutove kvadratnog lica. Rijetke niti do linije očiju mogu to učiniti najbolje od svega. Oštar ili obiman oblik šiški daje još jačem licu. Isto se može pripisati izduženom obliku lica.

Nicole Richie
Duga, uokvirena lica bangs, padaju položeni na strane, vizualno omekšava kvadratni oblik lica.


Florence Welch
Prstenovi, koji u potpunosti uokviruju gornji dio lica, bit će idealna opcija, ali moraju biti tanki. Ako dodate glasnoću, vaše će lice izgledati kao kocka.

Stručni savjet: ovaj prasak bi trebao dobro leći - ako želite staviti prasak u sredinu, bolje je da bude rijetko. Zapamtite da kroz nju treba biti vidljiva obrva. Da bi frizura bila zanimljivija, možete ostaviti male debele niti na stranama.


OBLIK OKRUGLOG LICA

Sa okruglim licem, šiške preporučuju stilisti da polože prasak na jednu stranu. Uz pomoć sušila za kosu i okruglog češlja, dajte šiškama željeni oblik. Bolje je da rastanak bude neujednačen, glavna stvar je da je sam prasak dovoljno dug.

Jennifer Hudson
Blago zaobljeni luk pramenova savršeno pristaju ženskim crtama lica.


Christina Ricci
Dugi prasak položen na bočnu stranu dobro uklanja zaobljenost obraza i vizualno produljuje lice. Ali ne rezati šiške vrlo kratko.


Preporuka stilista: zapamtite da bangs može oblikovati okrugli oblik lica još voluminozniji, stoga je pravi izbor ključ uspjeha. Zamolite stilistu da vam napravi zaobljeni oblik koji najbolje naglašava vaše jagodice. Plus, šiške bi trebale biti dobre gustoće.


LICE U OBLIKU SRCA

Kada je oblik lica "srce" važno ispravno naglasiti jagodice, za to, stavite šiške na stranu. Također možete lijepo namjestiti čelo i položiti prasak ravno. S trokutastim oblikom lica, te su preporuke također relevantne.

Reese Witherspoon
Rijetke kratke obrubljene šiške uravnotežit će linije lica i privući pozornost.


Carey Mulligan
Naglasak je na šiškama, čime se skreće pozornost s oblika brade.


Važno promatranje: najkraći pramenovi u šiškama moraju nužno doseći luk obrva, a najduži - vanjski kutovi očiju. Osim toga, ne bi trebalo biti jako gusto.


LICE U OBLIKI OVALE

Za bilo koje ovalne lice bangs odgovara gotovo bilo koje opcije. Možete odabrati kratke, duge, ravne, neravne i mnoge druge opcije.

Lia michel
Za ovalnog lica stane gotovo bilo koji prasak. No, najbolje je zaustaviti izbor na zračnim nitima.


Rose byrne
Također izgleda sjajno šiške, što je nešto dulje od uobičajene razine s debelim nitima. Napravila je samo za djevojke s gustom kosom. Ako su pramenovi malo duži, možete nositi šiške položene na bočnu stranu.

Profesionalni savjeti: linijske šiške trebaju završiti u sredini između linije obrva i trepavica.

MALO ŠUMA
Taraji P. Henson
Ovaj asimetrični prasak, položen malo pod kutom, čini da malo čelo bude malo izbočeno.


Savjet od stilista: ključna točka može se nazvati šišanje sama šišanje. Mora biti podrezana ispod male kosine. Kao rezultat toga, kraj pramenova će glatko proći u bočne niti.

RUKE NA SREDNJE KOSE
Kao što svi znaju, prosječna duljina kose najpopularnija je i univerzalna za različite frizure. Činjenica je da s takvom dužinom možete učiniti gotovo sve, ali uz vrlo dugu kosu može doći do nekih poteškoća. Zatim razmotrite šiške, u kombinaciji s kosom srednje duljine.

Kružni oblik lica
Malo češće na sredini čela nego na bočnim stranama. Od sredine duljine počinju lijepe labave kovrče.


Oblik okruglog lica
Neujednačena šiška, koja ima nekoliko različitih razina, savršeno uravnotežuje crte lica i vizualno privlači.


Dugačak prasak položen na bočnu stranu s bočnim dijeljenjem dobro eliminira zaobljenost lica.


Lice u obliku srca
Dugi bangs položio val, koji dodaje šarm i izjednačava ukupni izgled lica.

"Legally Blonde" savršeno kombinira velike kovrče i kratke šiške položene na stranu.


Ovalno lice
Udarci položeni na strane i podijeljeni u neravne dijelove dobro nadopunjuju valovitu kosu.


Ako se trebate usredotočiti na oči, onda je taman, ravan i blago izduženi prasak savršen za vas. Osim toga, savršeno se uokviruje u lice ovalnog oblika. Kosa uredno poravnata s ravnim željezom.

http://zvezdec.pw/gid-po-chyolkam-kak-vybrat-idealnuyu-chyolku-dlya-tvoej-formy-litsa/

Vrste šiški: odaberite odgovarajuću opciju za sebe

Udarci pružaju priliku da se nešto novo unese u sliku žene, bez pribjegavanja kardinalnoj promjeni. Svojim izgledom donosi nagovještaj tajne, privlačeći pozornost na njezine oči. Kompetentno odabrane šiške mogu značajno promijeniti sliku žene, učiniti je vizualno mlađom, naglasiti njezine zasluge i sakriti nedostatke svog izgleda.

Vrste šiški i njihove značajke

Najčešće ima duljinu obrva ili nešto niže. Obično se ne podvrgava filingu, jer zahtijeva jasnu geometriju rezanja. Ovaj prasak je savršen za lice izduženog oblika.

Omogućuje vizualno uravnoteženje proporcija pravokutnog i kvadratnog lica. Šiške su pogodne za duge i kratke frizure. Ona je u stanju izazvati neugodnosti kod kovrčavih djevojaka, jer brzo počinje "ispucati" i puzati u oči. Iz tog razloga, kosi bangs se često rade na ravnoj ili valovitoj kosi. Oštre makaze koriste se kako bi se dobio jasan grafički rez. Ako želite dobiti više prozračnu verziju praska, onda napravite stanjivanje.

Ovisno o kutu pod kojim majstor reže kovrče i razlike u dužini, šiške mogu biti mekane i uredne, oštre i vidljive. Diplomacija pomaže ublažiti značajke kvadratnog, okruglog i trokutastog lica. Često ga koriste žene koje žele izgledati mlađe.

Usklađuje se s elegantnim dugim frizurama, kao is kratkim frizurama, kao što je bob. Najlakši način stvaranja glasnoće šišanja na debelim kovrčama. Ali ako imate tanku kosu, nemojte se obeshrabriti: vizualni sjaj možete postići na račun pravilno oblikovane granice i složene igre s bojama (kada se koristi bojanje ili isticanje).

Ovisno o stupnju podnošenja, šiške će licu dati dodir mekoće i romantike, ili, naprotiv, ekstravaganciju. Obično se povezuje sa seksualnošću, aktivnošću i agresivnošću.

Pomaže u stvaranju nježnog elegantnog izgleda. Posebno je suočena s damama koje vole strogi klasični stil.

Obično je biraju izvanredni kreativni pojedinci koji žele privući pažnju na sebe. I dok nije važno kakvu bocu odaberete - u obliku srca, u obliku ugla, luk, pingvin ili neku drugu opciju. U svim ovim slučajevima, treba uzeti u obzir da frizura zahtijeva česte korekcije i pažljivu brigu. Obratite pažnju: budući da je važno da je rez frizure jasno vidljiv, poželjno je to učiniti ne na plavoj kosi, već na tamnoj kosi.

Dodaje volumen frizure i pompe. Prasak je ravan i nazubljen. Preporučljivo je to učiniti na gustoj i snažnoj kosi, jer tanki i slabi neće moći zadržati volumen. Pogodnija je za ravnu kosu jer će valovita kosa biti izbačena. Pravi tip višeslojnog praska ide vlasnicima četvrtastog i okruglog lica, a kratki - ženama s malim crtama.

Može biti kratka, otvaranje većine čela (prikladno za mlade djevojke ili ekstravagantne prirode), izduženo (stvara žensku sliku), snimljeno (daje dojam dodatnog volumena).

Obično se donji rub završava na razini ušne školjke ili brade. Ova vrsta šiški ne samo da omekšava kutne značajke, već stvara i glamuroznu sliku. To može biti opcija s kutom, podijeljenim u dva dijela, češljanim postrance, položenim uvojcima ili glatkim pretvaranjem u dno frizure.

Donesite izgled nota zla. Kratak, glatki prasak pomoći će njegovom vlasniku da postane elegantna Francuska žena (sjetite se Audrey Thoth u filmu "Amelie"). Kratke i poderane resice daju dojam ekscentričnosti, drskosti i originalnosti - zato ovu vrstu frizure često biraju mlade djevojke iz subkultura.

Kako odabrati bang

Prema vrsti lica

Ovalni. Svaki bang će učiniti za njega.

Trokutasta. Potrebno je odabrati ravnu i kosu verziju šiški na duljinu obrva ili nešto nižu. Kratki neće raditi, jer naglašava jagodice.

Trg. Za glatke teške donje čeljusti i masivnog čela, pogledajte asimetrične šiške sa stupnjevanjem ili višeslojnim. Od guste i duge šiške, kao i prekratke, treba napustiti.

Pravokutni. Da biste sakrili visoko čelo i ugladili izduženu bradu, upotrijebite gustu asimetričnu ili ravnu šišku za obrve. Poželjno je da su uši zatvorene, ali izbjegavajte ravne i duge kovrče. Za omekšavanje kutnih značajki, uključujući izdužene kose šiške.

Okrugli. Da biste skrenuli pažnju sa širokih jagodica, možete koristiti kosu, asimetrične ili stupnjevane bangs. Siluet frizure ne treba zaokruživati. Na primjer, sessun kategorički ne stane.

Srcoliki. Najbolja opcija za trokutasto lice je stupnjevita vrsta praska s različitim duljinama.

U obliku dijamanta. Savršene izdužene šiške, češljane u stranu.

Kruške. Masovno brušene šiške pomažu uravnotežiti lice.

Dugi nos uljepšava bujne šiške.

Ako imate mali nos, odustanite od praska, jer ga još uvijek možete vizualno smanjiti.

Visoko čelo. Sakrij ovu manu pomoći će bujnim prascima.

Nisko čelo. Usklađuje se sa svjetlom šiške.

Po tipu kose

Ravne crte Sve varijacije praske će vam odgovarati, ali ravne i zamišljene izgledaju bolje.

Kovrčava i valovita. Oni su u skladu s diplomiranim i izduženim šiškama. Želite li savršene ravne pramenove da pokrijete vaše čelo? Tada ih morate položiti i izravnati.

Kovrčava. Ako su kovrče vrlo nestašne, od bangsa treba napustiti ili redovito koristiti alate za oblikovanje i glačanje.

Masna. S debelim kovrčama i kožom lica, kosa će apsorbirati sebum ne samo u korijenu, već i od kontakta s čelo. Bolje je odabrati volumen (na primjer, izduženi diplomirao) opciju, napuštajući ravno bangs.

Suha. Obično su lakši i prozračniji, tako da su stepenaste frizure kaskadnog tipa s brušenim šiškama vrlo pogodne. Međutim, treba izbjegavati previše razrijeđene savjete.

Tanak. Frizure s dugim masivnim praskom, s tupim rezom, daju dojam deblje kose. Koriste se i kosi bangs sa bočnim stajlingom. Nekoliko niti dobro izgleda s zanimljivom strukturom.

Tvrdi. Budući da kruta glava kose ima gustu i gustu strukturu, a teško je postaviti, obratite pozornost na ravnu ili dugu verziju praska, koja je brušena bočno.

Rijetki. Tekući uvojci izgledaju dobro s praskom u stranu, kao is ravnim ili kratkim glodanjem.

Debeli. Debeli pramenovi su obično teži, tako da se uklapaju šiške koje ne zahtijevaju dodatno oblikovanje i fiksiranje. To mogu biti klasične ravne, lučne ili slojevite varijante.

Po vrsti šišanja

Kratke frizure

Bob. Pravi, kosi ili dugi bang će učiniti.

Četiri vrste. Grafički oblik frizure podrazumijeva izravan prasak, a višeslojno, snimljeno ili volumetrijsko odijelo prikladno je za veliki trg.

Garzon. Ova frizura znači jednostavnu nemarnost, zato odaberite kratku, asimetričnu ili kosu šišku.

Pixie. Visoko stupnjevane šiške s perjem.

Sassoon. Budući da frizura ima zaobljen oblik, ovalni prasak će biti prikladno rješenje.

Frizure srednje duljine

Cascade. Ova moderna frizura prikladna je ravna, izdužena, slojevita ili stupnjevita verzija.

Ljestve. Ravna polukružna, stepenasta ili izdužena šiška.

Debi. Frizura uključuje uokvirivanje lica u obliku luka, tako da će joj debela ovalna ili stupnjevana šiška učiniti.

Rapsodija. Shema frizure podrazumijeva stanjivanje praska.

Duga kosa

Duga karika, kaskada, kao i stupnjevane i glatke frizure - sve mogu biti dopunjene šiškama. Ovisno o obliku lica i kose, možete odabrati bilo koju vrstu bangsa, vođeni svojim ukusom i savjetom stilista.

Preporuke i korisni savjeti

Najčešće djevojke odbijaju šiške jer ne znaju kako ih pravilno položiti. Ali ako ga pogledate, ovoj aktivnosti će trebati malo vremena i truda, ali će vam omogućiti da svaki dan stvorite novu sliku.

 • Ugradnja četke. Postavite vlažnu kosu okruglim češljem velikog promjera i sušilom za kosu. Poželjno je povući niti, usmjeriti vrući zrak odozdo prema gore, a zatim - hladno od vrha prema dnu. To će pomoći kosi da zadrži svoj oblik.
 • Polaganje utjuzhkom. Ako volite podignuti ili blago iskrivljeni prasak, upotrijebite željezo. Usmjerite ga tako da su krajevi kose lagano savijeni prema čelu.
 • Ako imate kosi dugi prasak, na njega možete staviti malo stylinga i usmjeriti struju zraka iz sušila za kosu tako da je vaša kosa lijepo položena na stranu.
 • Duge šiške mogu biti položene u kovrče. Da biste to učinili, upotrijebite željezo za kovrčanje.
 • Ako želite dati kosu više volumena, bolje je odabrati bangs, počevši od vrha.
 • Niske masnoće djevojke bolje odustati volumen šiške, i visoke - od ravne i duge.
 • Ako želite zanimljivo pobijediti frizuru, dodajte šiške s priborom - zavoj, vrpcu, ukosnice, nevidljivu kosu, obruč, vijenac itd.

Ako želite oživjeti malo neugodno šišanje, bolje znači od praska, ne možete pronaći. Odaberite savršenu opciju u skladu s oblikom i osobinama lica, vrstom i bojom kose - i možete biti sigurni: dobit ćete potpuno novi i svjež izgled!

http://concept-hair.ru/vidy-chelok

Vrste šiški. Fotografije s imenima, preporuke o izboru šiški o obliku lica, duljini kose, vrsti frizure

Bangs može dramatično promijeniti izgled, čineći sliku nezaboravnom i živom. Ispravno odaberite vrstu bangs, koji će sakriti sve nedostatke i naglasiti dostojanstvo vanjskog izgleda, pomoći fotografije s imenima frizura.

Kako bangs može promijeniti lice

Bang je sposoban za mnogo. Može promijeniti oblik lica, vizualno "pomladiti" lice, ili, obrnuto, dodati čvrstoću slici. Ispravno smještene niti mogu privući pozornost na određeni dio lica, kao i odvratiti ga od problematičnih područja u eksterijeru.

Vrste šiški. Fotografije s imenima pomoći će vam otkriti što može promijeniti bangove:

 1. Pogledajte. To ovisi o duljini i obliku praska, bilo da je otvoreno ili tajanstveno. Previše šiške mogu ometati i "puzati u oči" cijelo vrijeme.
 2. Čelo. Udarci će odvratiti pozornost od velikog čela i pomoći sakriti mimičke bore. Ali morate pažljivo pristupiti njegovoj duljini. Udarci, koji završavaju u mimičkom naboru, naprotiv, privući će pozornost na nju.
 3. Ovalno lice. Ovdje su mogućnosti šiške beskrajne. Lako može promijeniti vizualnu percepciju forme. No, igrati se s oblikom koji vam je potreban vješto, pridržavajući se preporuka o vrsti šiški, prikladnih za određeni oblik lica.
 4. Obrve. Šiške ih mogu u potpunosti sakriti, ili, obrnuto, naglasiti zavoj obrva. Ako su obrve dobro njegovane i imaju lijep oblik, tu prednost možete sigurno naglasiti.
 5. Usne i nos. Udarci mogu vizualno ispraviti oblik usana i nosa, naglašavajući ih ili odvlačeći pažnju na sebe.

Prilikom odabira šiške treba se usredotočiti na dva glavna pokazatelja: vrstu strukture lica i kose.

Vrste šiški ovisno o duljini

Zastave se razlikuju po obliku, obliku, debljini i, što je najvažnije, dužini. Fotografije s imenima pomoći će vam razumjeti ovu raznolikost.

Prema duljini, uobičajeno je podijeliti bangs na 4 vrste:

 1. Kratke - uvijek su više od obrva. Savršeno za kratke ili duge frizure. Vizualno smanjite oblik lica.
 2. Srednje - takve šiške lagano prekrivaju obrve. Svestrana opcija koja ide dobro uz bilo koji stil.
 3. Prošireni - niti mogu doseći razinu očiju. Ta je duljina teže održiva, preduge niti moraju biti uvijene. Ovaj prasak vizualno produljuje oblik lica.
 4. Dugačke niti mogu u potpunosti pokriti lice. To zahtijeva dodatno rukovanje tijekom instalacije.

Ako duljina šiški još nije odabrana, eksperiment ne smijete započeti s najkraćim mogućim obrezivanjem kose. Počevši od dugih prasaka, bit će rijetka prilika da se "isprobaju" sve opcije duljine, do ultra kratkih.

Vrste šiški na rubovima

Vrste bangsa (fotografija s imenima pomoći će vam da ih razlikujete po rubovima) imaju 6 opcija:

 1. Glatko - ime govori samo za sebe. Svi pramenovi u ovoj ivici su identični po duljini. Ovaj tretman naglašava mladost i otvorenost očiju, što je odlična opcija za mladu djevojku.
 2. Zaobljeni - šiške se izrađuju u obliku polukruga. Ovaj rub je odličan za lice u obliku ovala i trokuta.
 3. Koso - šiške su koso nakošene, što omogućuje omekšavanje ravnih linija lica u obliku kvadrata.

Fotografija prikazuje tipove ljudi koji odgovaraju imenima u tekstu.

 • Mljevena - ova tehnika odvlači pažnju od prekomjerne zaobljenosti lica i nadutosti njezinih oblika.
 • Višeslojni - ovaj rub se koristi u kombinaciji s kaskadnim šišanjem, naglašavajući njegovu originalnost.
 • Ekstravagantno - to uključuje nazubljene, stepenaste, poderane ili kombinirane tretmane praska.
 • Ravne šiške srednje duljine

  Klasična verzija za sva vremena, takve šiške pogodne za bilo koji izgled. Prasak je izrezan točno ispod češlja, prelazi preko lukova obrva ili dodiruje njihovu bazu.

  Jedino što vrijedi razmotriti je da se kosa ne smije kovrčati. Bangs izgledaju savršeno i ne zahtijevaju posebnu njegu ako kosa ne kovrča i paperje. Smatra se da je prikladna frizura za takav prasak kvadrat. Međutim, u kombinaciji s kosom ispod ramena, izgleda vrlo skladno.

  Duga ravno

  Dugačke ravne šiške mogu se usredotočiti na oči. Može se spojiti s uvojcima na vremenskoj zoni. Ona izgleda tajanstveno. Ovaj bang izgleda posebno dobro na voluminoznoj kosi. Ne uklapa se u kvadratni oblik.

  Duge ravne šiške za malo lice su strogo kontraindicirane, ali velike značajke vizualno će se smanjiti.

  prednapon

  Siječe po kosoj crti koja ide od hrama do hrama. Ova vrsta praska je univerzalna, sposobna je ispraviti bilo koji oblik lica i savršeno prikriti mnoge nedostatke eksterijera. Udarci, obrubljeni kosi, od blago su izduženi do vrlo dugi. Ova vrsta frizure ne izlazi iz mode.

  Bočna šiška

  Pramenovi kose naslagani na bilo kojoj strani. Duge šiške s rastavljanjem nisu zahtjevne po strukturi i volumenu kose. Pogodan je za ravnu kosu i kovrče. Izgleda skladno sa ljestvama za šišanje i omogućuje vam da ispravite bilo koju asimetriju lica.

  kratke

  Kratki, mnogo veći obrvi, šiške naglašavaju mladost i otvorenost vida. Odrezana ravnom linijom, rastanak razdvaja mali dio kovrča na vrhu. Šiške su idealne za mlade žene koje ne moraju brinuti o bore na nosu. Kratka šiška ekstravagantno pretrpana sa skraćenom frizurom, ali savršeno prikladna za paperjastu dugu kosu.

  iskidan

  Ova vrsta neravnomjerno obrubljenih, "poderanih" bangsa odavno je čvrsto utemeljena na modi. Nije zahtjevan za njegu i prikladan je za svaki izgled. To se događa i super kratko i dugo. Može se polagati izravno, dijagonalno ili s odrezivanjem u stranu. Može se sigurno nazvati klasikom.

  diplomirala

  Na nekim mjestima stanjivanje vlasi daje imidž nekakvu nemarnost, koja je sada trenutni modni trend. Ovaj tretman pobjeđuje na ravnoj kosi, ali kovrčavi kovrči izgledaju dobro. Gradual šišanje šiške pogodan za bilo koju vrstu izgleda. Može omekšati kvadratni oblik lica i malo ga produžiti.

  Glavnina

  Da biste stvorili ovu šiške moraju žrtvovati znatan dio kose, ali vrijedi. Volumen samo udvostručuje sve vidljive prednosti praska.

  Najlakši način da dobijete voluminozan pras vlasnicima bujne i guste kose, ali i rijetke kose, takav bang osvaja vizualnim dodavanjem volumena cijeloj frizuri. Za kovrčavu kosu, ovaj izgled nije prikladan, morat ćete svakodnevno raditi s ravnanjem.

  Split bangs

  Bangs, podijeljen na rastanak i ispravljen u različitim smjerovima, nesumnjivo će dati sliku romantike i izgledat će vrlo ženstveno. Prikladna je za kosu s dugom tekućinom i za podrezane frizure.

  Podijeljene kovrče pogodne su za okruglo i ovalno lice, ali za četverokutno lice ne smijete koristiti takav stil.

  Lučna

  Izvode se takve šiške na kosi srednje duljine ili blago izdužene. Izrezana je u obliku luka, od hrama do hrama. Idealna je za izduženo lice, potpuno skrivajući svoje nedostatke. Chubby ljepotice ove vrste šiški će produljiti ovalno lice. Ali za trokutasti i kvadratni tip takve šiške nisu prikladne.

  asimetričan

  Asimetrični bend je već dugo čvrsto utemeljen na modernom Olympusu. To će stilistu dati neograničene mogućnosti u podešavanju oblika lica, a također će vam omogućiti da sakrijete sve nedostatke u izgledu. Izvrstan za srednje duge frizure i kratke frizure.

  trokutan

  Ova vrsta bangs ekstravagantna i privlači oko svojim izvornim oblikom. Vrh trokuta može završiti na bilo kojem mjestu, čak i na liniji brade. U skladu s kaskadnim frizurama ili stylingom na dugoj kosi. Jedino ograničenje za primjenu takvih prasaka su kovrčave i podijeljene završetke. U smislu duljine, prihvatljive su opcije od ultrakratke do izdužene.

  Bangs arch

  Šiške u obliku luka pomlađuju i osvježavaju lice. Može biti različite duljine, od kratkog do srednjeg. Lučni bangs pogodni su za sve vrste lica, osim za kvadratne. Nije potrebno odrezati luk od šiški, ako je kosa iz prirode kovrčava, ova frizura će izgledati bezbrižno.

  Debela od sredine vrha

  Ovaj prasak širi čelo i skriva probleme kože u ovom dijelu lica. Ovaj oblik šiške može se sigurno pripisati klasicima, koji nisu vremenski ograničeni. Ona produžuje lice i skriva svoju puninu. No, debele djevojke bolje ne rade takav prasak, on utezi konture. Također, takav prasak privlači pozornost na oblik nosa, ako imate nešto sakriti, onda je bolje odbiti takvo šišanje.

  rijedak

  Rijetke uredne šiške savršene za kratke djevojke. U skladu je s većinom frizura i stila i može prikriti neke nedostatke eksterijera.

  Jednostavan za njegu će biti rijetka bangs srednje duljine. Proširene varijante rijetkih šiški pogodne su za kovrčave kovrče, naglašavajući njihovu zanimljivu strukturu. Ovaj prasak je pogodan za bilo koju vrstu osobe, ali vrijedi eksperimentirati s njegovim oblikom.

  kovrčav

  Valovita i kovrčava kosa je dar prirode, ali s izborom oblika i duljine šiški nastaju neke poteškoće. Trebate se usredotočiti na vrstu i gustoću kovrča. Ako je kosa uvijena samo na vrhovima, tada neće biti nikakvih ograničenja u pogledu vrste šiški.

  Izdužene resice usklađuju se s velikim kovrčama, a frizura treba dopustiti neku nemarnost i razbarušenu sliku. Ako su kovrče previše guste, ne biste se trebali boriti s prirodom. Samo šiške moraju ostaviti što je duže moguće. Tada će biti mnogo mogućnosti za njegov stil. Valovita bangs se ne kombinira s ravnom kosom, dok su ravne šiške, s valovitim nitima u trendu.

  pretjeran

  To je opcija za hrabre ljubavnike da eksperimentiraju sa svojom slikom i spremni su šokirati druge. Ekstravagantni će biti ultra-kratki bangs, ili duge kovrče, fiksne na neobičan način. Takve šiške trebaju biti u skladu sa slikom i glavnom frizurom. Tako je pogodan samo za hrabre i samouvjerene djevojke koje se ne boje malo šokirati druge.

  višeslojni

  Takav prasak je nazubljen ili se sastoji od nekoliko slojeva ravne kose. Pogodan je za vlasnike ravnih, gustih na prirodi kose, u rijetkim slučajevima neće moći postići željeni volumen. I ovaj bang ne gleda na tanke djevojke. Pa skriva nedostatke okruglog i četvrtastog lica.

  Kako odabrati bang u obliku lica

  Vrste bangsa (fotografije s gore navedenim imenima) trebaju biti odabrane na temelju vrste osobe.

  Oblik konture lica postaje odlučujući faktor u odabiru odgovarajuće vrste praska.

  • Oval - ovaj oblik se smatra idealnim, tako da ga prati bangs bilo koje vrste. Ovdje se morate usredotočiti samo na strukturu kose.
  • Okrugli - kako bi se oblik približio idealnom, potrebno je rezati koso koso, što ga čini srednje duljine.
  • Triangularni - izduženi pramenovi će sakriti široko čelo. Izgleda sjajno ukošeno ili podijeljeno na asimetrični rastavni rub.
  • Pravokutni - ovaj tip osobe ne može bez praska. Kose izdužene resice mogu sakriti geometrijske linije.
  • Izduženi - ravan prasak srednje duljine ili blago izduženog vizualno će smanjiti oval.

  Po tipu kose

  Najsretniji vlasnici ravne kose mogu si priuštiti bilo koji oblik bangsa. Ali ostatak ne bi trebao očajavati, jer se svaki nedostatak može pretvoriti u dostojanstvo.

  • ravne - prikladne šiške bilo koje vrste, ravne i ovalne varijante izgledaju najpovoljnije;
  • kovrčava - ne zahtijevaju mnogo brige i izgledaju dobro izdužena, granulirana šiška;
  • kovrčava - postoje samo dvije mogućnosti: ili odustati od šiške, ili se zalijepiti za kosu i strpljenje;

  Po vrsti šišanja različitih duljina

  Vrste šiški (fotografija s imenima pomoći će u odabiru) također se odabiru ovisno o duljini frizure:

  1. Kratka, kratka, ravna, ovalna ili kosa bangs će učiniti. Možete igrati na suprotnim stranama i nacrtati dugu asimetričnu ivicu.
  2. Srednja dužina - blago izduženi prasak ovalnog, ravnog ili kosog oblika. Ocjenjivana inačica izgleda sjajno, kao i višeslojna i filetirana šiška.
  3. Duga - ne izlaže apsolutno nikakve zahtjeve za oblik bangsa. Ostaje da se usredotočite na oblik lica, vrstu kose i osobne preferencije.

  Lažni prasci

  Pokrovna ploča je dobra jer vam omogućuje da isprobate prasak i odlučite o njegovom izgledu prije no što podignete škare. I, naravno, time što omogućuju promjenu slike za nekoliko sekundi.

  Lažna šiška izrađena je od prirodne ili umjetne kose. Prvi su skuplji, ali pružaju neizmjerno više mogućnosti za styling, curling i coloring. I prirodne šiške izgledaju uvjerljivije.

  Jastučići se mogu učvrstiti pomoću obruča ili kopči. Ove šiške dolaze u prirodnim nijansama ili kontrastnim i živim bojama. Ako istodobno obojite kosu i lažne šiške bojom za kosu, teško ćete uočiti razliku u boji.

  Obloge kose zahtijevaju minimalnu njegu. Dovoljno je povremeno isprati u toploj vodi sa šamponom. Ako je jastučić prirodan, možete nanijeti balzam za kosu. Nije potrebno sušiti umjetni pokrivač sušilom za kosu, ali takve manipulacije neće naškoditi prirodnom.

  Lažne šiške treba češljati, ali s uvijanjem i ispravljanjem bolje ne pretjerivati. Umjetni prasci ne mogu podnijeti takve intervencije, a prirodni mogu izgubiti svoju privlačnost.

  Frizura s bangsom

  Pola je bitke odabrati oblik praska i donijeti svoju želju za život posjetom salonu. Da bang nije donio tugu, morate ga ispravno položiti.

  Način polaganja ovisi o vrsti šiški, njegovoj dužini i debljini.

  1. Lako je postaviti kosi prasak pomoću sušila za kosu i ravne četke za kosu. Zapravo, trebate ga češljati u pravom smjeru, usmjeravajući struju vrućeg zraka od korijena do vrhova šiški.
  2. Pravi bang stog, ovisno o njegovoj debljini. Ako je prasak volumetrijski, onda se prije sušenja dijeli na donji i gornji dio. Prvi se uklapa u dno, uvija ga unutra. Drugi stupanj odgovara vrhu, struja iz sušilice je usmjerena od vrha prema dnu.
  3. Podijeljene šiške pristaju ovako: kovrče raščlanjuju dio, svaki dio šiške se suši odvojeno. Pomoću okrugle četke za kosu, ona se uvrće unutra, usmjeravajući struju zraka od korijena do vrhova svake trake.

  Sve manipulacije stilom se izvode samo na opranoj kosi. Korištenje balzama, maski i drugih kozmetičkih proizvoda za kosu olakšava njihovo oblikovanje i čini kosu sjajnijom, svilenkastom i zdravom.

  Prilikom odabira praska morate uzeti u obzir mnoge čimbenike. Iako postoje vrste bangs preko kojih moda i vrijeme nemaju snage. Fotografije s imenima takvih prasaka stalno bljeskaju u modnim časopisima, potvrđujući da su s pravom stekli svoju popularnost.

  Dizajn članka: Mila Fridan

  Video o prascima

  Stručnjaci će vam reći kako odabrati pravi udarac:

  http://ladysdream.ru/vidy-chelok-foto-s-nazvaniyami.html

  Kako odabrati bang bilo kojoj vrsti kose i oblika lica: fotografije i video primjere

  Na pojavu osobe utječe mnogo. Vrlo često privlačnost ovisi o stanju kose i kose.

  Ispravno odabrana frizura može neutralizirati nedostatke.

  Iste značajke imaju šiške.

  Dodajući ga, možete ne samo promijeniti, nego i značajno poboljšati svoj izgled.

  Ali za to morate razumjeti koja je verzija prikladna u svakom slučaju.

  Kako promijeniti lice s bangs?

  Postoje mnoge vrste bangsa. Može se odabrati za bilo koju vrstu osobe, ako to razumijete. Za bilo koju, možete pronaći odgovarajuću opciju, ali za to trebate uzeti u obzir vrstu frizure, strukturu i debljinu kose, dob žene i druge čimbenike. Stvaranje pravog izbora pomoći će da se napravi dobar frizer.

  S ovim atributom možete napraviti promjene u izgledu:

  • otvorite oči - više se neće skrivati ​​ispod padajućih niti;
  • sakriti bore na čelu;
  • oblik okruglog lica;
  • učiniti ga izduženim;
  • zatvorite čelo ako je previsoka;
  • naglasiti obrve ili ih sakriti;
  • dati misteriozni izgled.

  Ako se pobrinete za frizuru i prilagodite njen oblik, tada će odabrani tip frizure dati izgled zaigranosti i ženstvenosti. Isto tako, zahvaljujući pravilno odabranim šiškama, možete licu dati mladenački izgled, a sliku - eleganciju i stil.

  To znači da se takvi eksperimenti ne bi trebali bojati. Ako rezultat ne ispuni očekivanja, moguće je vratiti izvorno stanje rastućom kosom.

  Mogućnosti izbora ovisno o ovalnom licu

  Da biste poboljšali izgled i sakrili određene nedostatke, morate odabrati oblik bangsa. Glavni kriterij za odabir je oblik lica. Neke vrste su prikladne za svaki tip, a druge nisu prikladne.

  Pravokutni tip

  Ovu vrstu lica karakterizira veliko čelo, široke jagodice i obraze, što daje krutost. Stoga žene često nastoje ublažiti te nedostatke i učiniti ih izduženim. To će pomoći sljedećim vrstama praska:

  • koso (pokriva dio obraza, vizualno ga smanjuje);
  • pada s jedne strane u kombinaciji s dugom ili srednjom kosom (uklanja sve nedostatke lica);
  • s rastavljanjem (pokriva oba obraza, dajući učinak produljenja).

  Izbor ovisi o individualnim željama, dužini i strukturi kose.

  Kvadratni prikaz

  Vlasnika takve osobe često karakteriziraju nedovoljne značajke ženstvenosti. Ispravite grešku odabirom bangsa jedne od sljedećih vrsta:

  • polukružna u kombinaciji s frizurama koje pokrivaju obraze (tako da će biti moguće pokriti masivno čelo);
  • uz rastanak (zahvaljujući ovoj sorti veličina obraza se vizualno smanjuje);
  • koso (djelomično prekriva lice);
  • poderan (vizualno smanjuje čelo, daje ženstvenost);
  • mljevena duga ili srednja duljina (omekšava sliku).

  Mlade žene imaju tendenciju da biraju izvorne opcije, žene srednjih godina radije slijede tradicije, a ne eksperiment.

  Rastegnut ili u obliku badema

  Uz ovaj oblik lica, potrebno je odabrati frizuru posebno pažljivo, jer loša frizura može značajno pogoršati izgled. Kada je ovalni oblik lica previše izdužen, preporučljivo je pokušati ga vizualno smanjiti. To će uspjeti sa sljedećim opcijama:

  • koso (maske visoko čelo);
  • padajući (skriva nedostatke);
  • čak i kratko;
  • poderani prosjek;
  • asimetrična;
  • geometrijski (ponekad).

  Sve ove vrste šiški vizualno smanjuju čelo i čine lice manje dugim.

  Ovalni oblik

  Ovaj tip se smatra idealnim. U kozmetologiji su sve preporuke usmjerene na približavanje drugih oblika lica. Vlasnici njegovog odijela su sve vrste šiški. Ovo je:

  • kratki (u kombinaciji s jasnim jagodicama);
  • koso (prikladno za četveročlanu i dugu kosu);
  • dugo (dopušta različite vrste stila);
  • u polukrugu (za to morate pronaći prikladnu frizuru);
  • mljeven (prikladan za bilo koju duljinu kose, daje volumen);
  • asimetrični (izvorni i stilski izgled).

  Žene s ovalnim licem imaju mnogo mogućnosti za biranje. Ali morate uzeti u obzir strukturu kose i značajke.

  Cijelo lice

  U ovom slučaju, moguće je približiti oblik ovalu. To će pomoći takvim vrstama praska, kao što su:

  • na stranama lica (vizualno smanjuje njegov volumen, u kombinaciji s dugom kosom);
  • kosi (skriva obraze);
  • asimetrično (čini lice izduženo).

  Punašne bi djevojke trebale posvetiti veliku pozornost frizuri, jer cijela frizura utječe na uspjeh rješavanja problema, a ne na njegove pojedinačne elemente.

  Bang s dugom kosom

  U prisutnosti znatne duljine dopušteni su različiti eksperimenti s frizurama. Različite vrste bangsa omogućuju vam stvaranje različitih slika. Na primjer:

  Neobičan. Da biste stvorili sliku, možete to učiniti:

  • geometrija;
  • kratka;
  • asimetrična;
  • kratka ravna

  Sve ove sorte izgledaju dobro na vlasnicima malog čela - zahvaljujući njima, izgleda malo više. Lako se čiste i ne zahtijevaju styling i rastezanje, ali se ne kombiniraju s kovrčama.

  Romantični. Može se izraditi pomoću:

  • Ukošena;
  • dugo glatka;
  • kosa;
  • polukružni;
  • dugo rastrgan.

  Polaganje ovih vrsta šiški nije teško. Oni također maskaju bore na čelu i dodaju volumen.

  S kratkim

  Ako je kosa kratka, slika ne izgleda dovoljno ženstveno. Da biste riješili taj problem, upotrijebite takve vrste praska kao:

  1. Kratko. Izbor za to treba učiniti samo vlasnicima ovalnog lica s prekrasnim jagodicama. U drugim slučajevima, ovaj tip će skrenuti pozornost na nedostatke.
  2. Izdužena. Zbog toga će se dodati količina. Izgled će postati moderan i ženstveniji.
  3. Polukrug. To treba učiniti samo ženama s ovalnim licem.
  4. Prosječni. U kombinaciji s gotovo bilo kojim izgledom.

  Kratka frizura izgleda ekstravagantno, a ispravno odabrani oblik praska samo naglašava individualnost.

  Na šišanje

  Ova vrsta šišanja je popularna kod žena različite dobi. To je zbog raznolikosti mogućnosti i mogućnosti da se na kosu bilo koje strukture i debljine. Učinite šišanje spektakularnijim, možete koristiti šiške različitih tipova. Ovo je:

  1. Glatka. Izgleda dobro u kombinaciji s ovalnim oblikom lica.
  2. Volumen. Ova sorta je cijenjena zbog svoje pompe.
  3. Long. Često se radi s kratkim automobilom, koji zbog toga postaje volumetrijski.
  4. Melju. Može biti duga ili srednja. Ne zahtijeva posebnu njegu, lako se pretvara u rinfuzu ili stavlja na svoju stranu.
  5. Pristranost. Ova sorta pogodna je za izduženi automobil, doprinosi vizualnom rastezanju lica, što je važno za debele dame i žene s punim licem.
  6. Kratko. Ova vrsta vrijedi koristiti djevojke s malim čela. To vam omogućuje eksperimentiranje, izrada neravnih, asimetričnih ili geometrijskih oblika.

  Vrlo je lako brinuti o automobilu, što je važno za suvremeni užurban život.

  S kovrčama i kovrčama

  Nisu svi šiške dobro izgledali na takvim pramenovima. Ali možete to učiniti:

  1. Diagon. Ne bi trebalo biti dugo. Uz prirodno sušenje, on će dobiti željeni oblik, pa se samo pobrinite za to.
  2. Glodanje. Ovaj tip daje misteriju i čini kosu manje voluminoznom.

  Slika će postati elegantnija nakon istezanja niti uz pomoć glačanja.

  U kombinaciji s tankom kosom

  Uz tanku kosu, postoje problemi sa stvaranjem voluminoznih frizura. Ali uz pomoć šiški, možete prevladati te poteškoće. odijelo:

  1. Long. Može se kombinirati s niti različitih duljina. Polaganje može biti bilo koji.
  2. Kratko. Ravne i neravne opcije su dopuštene. Većina je lako dati ruke.
  3. Torn. To će povećati volumen smicanja. Posebna pažnja nije potrebna.
  4. Melju. Zbog niti različitih duljina izgleda kao pahuljasto.
  5. Glatka. To bi trebalo biti učinjeno samo na gustoj kosi. Glatka verzija izgleda impresivno, pa je potrebno poravnanje.

  U tom slučaju, potrebna je česta korekcija frizure kako bi izgled ostao privlačan.

  Slojeviti bangs

  Ova vrsta kose daje pomp i volumen. Pravi se ravan i nazubljen. Prikladno za debelu ravnu kosu. Ravno i višeslojno izgleda dobro u kombinaciji s četvrtastim i okruglim licem. Kratka verzija izgleda spektakularno kod žena s malim značajkama.

  Proširena verzija

  U tom slučaju, najdulje niti mogu dosegnuti bradu. Tip vam omogućuje da omekšate oštre značajke i pružite svjež izgled. Možete ga položiti na bok ili podijeliti na dva dijela, saviti i izravnati.

  Kosi rubovi

  Ova sorta se smatra jednom od najmodernijih. Koristi se u mnogim modernim frizurama. Postoje mnoge vrste, iz kojih slijedi odabir lica. Može biti duga i kratka. Isto tako često radite filing. Originalnost se može napraviti slikanjem nekoliko niti u drugoj boji.

  gust

  To je ženstvena i elegantna vrsta. Često ga koriste žene s oštrim crtama i velikim čelo. Zahvaljujući debelim šiškama, šišanje izgleda više bujno, također možete sakriti bore na čelu, ožiljke, osip. Izgleda dobro s nitima različitih duljina.

  Trokut od krune

  Izrađuje se u slučajevima kada žena ima malo čelo. Počevši od krune i do linije obrva, ovaj pogled ispravlja taj nedostatak. Da biste ga stvorili, poželjno je ukloniti višak volumena, tako da frizura izgleda prirodno. Stil se uklapa gotovo u sve, osim u kovrče.

  Prednosti i nedostaci šiški na stranama lica

  Dobra je za njezinu sposobnost da sakrije obraze, čineći joj lice manje zaobljenim. Ona također vizualno povećava čelo. To je vrlo važno za vlasnike pravokutnog, četvrtastog ili okruglog lica.

  Ako takav prasak napravite s drugačijim oblikom ovalnog lica, dostojanstvo se može pretvoriti u nedostatke, jer se i nepotrebno dugačak oblik lica neće privremeno izbrisati. Stoga je važno uzeti u obzir vanjske značajke.

  Korisne informacije

  Za frizuru naglašava dostojanstvo i prikriva nedostatke, morate pravilno brinuti za nju.

  Neke vrste bangsa ne trebaju posebnu brigu, ali je neprihvatljivo odbiti ih u potpunosti. Pribor se često koristi za stvaranje izvorne slike: ukosnice, vrpce, vijence, trake za glavu itd. Ne bojte se eksperimentirati s njima.

  Za promjenu slike dobro pristaje. Dodajući ga, ne možete promijeniti uobičajenu frizuru, ali promjene će biti očite.

  Pravi izbor će omogućiti da se izgube određeni nedostaci izgleda, a obilje mogućnosti pružit će priliku za eksperimentiranje. I vratiti izvorni oblik s nezadovoljstvom rezultatom je jednostavan - kosa brzo raste.

  http://wikiw.life/uxod-za-soboj/volosy/vidy-chelok.html

  Udarci za svaku vrstu lica

  Možete eksperimentirati sa svojim bangs koliko god želite pronaći vrstu koja odgovara vašem tipu lica. Kako ne bi trošili vrijeme i novac na to, postoji nekoliko preporuka, uzimajući u obzir da možete odabrati najljepše bangs za svoju sliku.

  Odgovarajuća praska za četvrtasto lice

  Kvadratno lice izgleda prilično masivno, pa upotreba šiški može izgladiti grube kutove i ispraviti sliku, čineći je mekom i nježnom. Savršeno rješenje bilo bi koristiti izduženi kosi element, koji se završava niže ili više od brade. Takva kosa detalj može zatvoriti kutne značajke. Izgleda izvrsno na rubu otrcanog tipa.

  Izgleda nevjerojatna bangs s povećanom volumenom, uvijen u obliku vala. Za dugačku verziju trebate uviti kovrče, staviti na kosu, tako da je malo ispod brade. Kratki detalji mogu se češljati, ali ne previše.

  Pobjedničko rješenje je asimetrični kosi prasak. Dobar izbor je korištenje isticanja i bojanja, te tehnike daju ženi razigran i mlad izgled.

  Dakle, pri odabiru šiške, potrebno je dati prednost asimetričnim i kosim elementima koji su u stanju učiniti sliku mekšom i ženstvenijom, da izglade oštre i grube crte lica.

  Ovalne opcije lica

  Lice ovog tipa smatra se gotovo savršenim, tako da su gotovo sve vrste frizura pogodne za žene ovog tipa. Dovoljno je samo naglasiti ljepotu i izražajnost očiju. Prikladne izdužene i kratke šiške, lučni ili kosi.

  Varijanta kosog oblika, koja je do trepavica, izgleda nevjerojatno. Taj bi detalj trebao izgledati nevjerojatno uredno, pa se preporuča da se obratite profesionalnom frizeru. Potrebna je svakodnevna njega i styling uz uporabu posebne kozmetike. Za posebno kovrčavu kosu, ovo rješenje je neprihvatljivo.

  Za okruglo lice

  Prilikom odabira frizure za predstavnike s okruglim licem, stilisti nude opcije koje mogu produljiti oval lica. Najlakši način se smatra upotrebom šiški. To savršeno osvježava sliku, daje nježnost i romantiku. Posebno moderno rješenje - kosi oblik.

  Nevjerojatno sužava oval, pokriva dio lica. Važan zahtjev - ne smije doći do brade.
  Zanimljiva opcija ima asimetrični oblik, koji se sužava. Stvara efekt uskog lica, blizu idealnog oblika.

  Slojeviti zupčanici

  Jedna od najmodernijih opcija: pahuljasta i prilično voluminozna. Stručnjaci ne savjetuju uporabu takvog praska za djevojčice koje imaju krhku građu. Izgleda sjajno na gustoj kosi.

  Izgleda elegantno višeslojni šiške s finim zubima, rezultirajuće strugotine. Jednostavno stavite sa sušilom za kosu, ali protok zraka treba usmjeriti odozgo prema dolje. Nemojte ostavljati neuredne savjete. Rezultat će se morati popraviti.

  Zanimljivo je postaviti zupčanik na bok, ispostavlja se tajanstvena slika. Raznolikost ove komponente dodaje se isticanjem ili bojanjem.

  Duge i duge šiške

  Ovaj element dekor hairstyles omogućuje promjenu njihovog izgleda, oblika i značajki. Šiške ravnog tipa nikada ne izlaze iz mode, izgledaju elegantno, ali nisu prikladne za svakoga. Proširena strana je izvrsna za bilo koju otopinu boje i dob, ima različitu duljinu. Međutim, morate se posavjetovati sa stručnjakom u stilu. Jedna vrsta odgovara jednoj ženi, ali je neprihvatljiva za drugu, jer kosa ima različitu debljinu, suhoću ili sadržaj masti.

  Takve šiške lijepo uokvirene izdužene frizure, omogućuju korištenje svjetlosnih kovrča ili pletenica, možda asimetričnog dizajna.

  Omogućuje stvaranje elegantnih ili svakodnevnih frizura. Ovisno o stilu, slika postaje romantična i nježna ili ozbiljna i poslovna.

  Temeljna modna komponenta. Pruža mnogo mogućnosti za svog vlasnika.
  Tajanstvena asimetrija ili ljestvica, kaskada ili podnošenje, gradacija ili blago valovitost, tkanje ili ukras - popis upotrebe ovog elegantnog elementa.

  Može prikriti nedostatke okruglog, kvadratnog ili trokutastog lica. Svaka žena će pronaći savršeno rješenje.

  Preporučljivo je konzultirati se s glavnim stilistom za savjet, dobiti profesionalni savjet, pokupiti proizvode za njegu i oblikovanje.

  Gradirana šiška

  Pruža laganu njegu, jednostavnost ugradnje. Dodatna polet daje gel koji se koristi za stvaranje frizura. Ispada hrabar, nestašan izgled.

  Glavni fokus je na očima vlasnika ovog stila, nevjerojatnom rješenju za rezanje kaskadnog tipa, kvadrata ili boba. Frizura je moderna i nevjerojatno moderna.

  Šiške prasaka

  Ako je vaša kosa narasla natrag, onda možete prekrasno ažurirati sliku s pletenim tkanjem. To će biti nestandardno rješenje, moderno i moderno. Ova metoda ima nekoliko prednosti:

  1. Otvara izgled.
  2. Kosa postaje neobična izvedba.
  3. Privlači pozornost.
  4. Stvara strogu sliku.

  Prije tkanja preporuča se posjet profesionalnom stilistu koji će vam pomoći odabrati najprivlačniju opciju. Iskusni frizer moći će podučavati pravilnu tehniku. Prvo iskustvo može biti teško, ali u budućnosti će se steći vještina koja omogućuje brzu izvedbu.

  Ovaj model je pogodan za sve tipove i boje kose, izgleda uredno, savršeno čuva svoj oblik tijekom dana.

  http://vashipricheski.ru/na-kazhdyj-den/vidy-chelok-dlya-kazhdogo-tipa-litsa.html

  Oblik vladavine: kako odabrati bang tipu osobe

  Dvadesetak opcija za svaku osobu

  Odlučili smo se za prasak, vođeni principom "htjeli" ili "vrijeme je da nešto promijenimo." Stilisti imaju svoje gledište. ELLE je naučio kako odabrati bang prema obliku njegova lica.

  Stvarno trebate šiške? Da, ako označite jednu od tih stavki. Točka prva: ispravna šiška donosi oblik lica u ideal, to jest, ovalni. Druga točka: šiške privlače pozornost na oči. Treća točka: skriva poprečne bore na čelu, što čini šiške najpristupačnijom i bezbolnijom anti-age terapijom.

  Prilikom odlučivanja kako odabrati pravi bang, frizer proučava strukturu kose i čak uzima u obzir tip kože (višak sebuma na čelu skratit će “svježinu” praska) Ali najvažniji kriterij je oblik lica. Postoji sedam osnovnih opcija, one se mogu kombinirati jedna s drugom, kao slagalica. Na primjer, lice može biti okruglo od čela do donjih jagodica, sa šiljastom bradom, ili u obliku srca duž linije kose s pravokutnom čeljusti. U tom slučaju odaberite bang ovisno o dominantnoj geometriji ili onoj koja odgovara oba oblika. Kako bismo vam olakšali razumijevanje, pripremili smo detaljan opis i fotografije slavnih osoba s bangom za vas i vašeg stilista.

  Cameron Diaz; Kirsten Dunst; Jennifer Goodwin

  DANO: Horizontalno u ovalu mjesečeve rupe jednako je okomitoj, nema oštrih kutova. Najširi dio je linija jagodica, čelo i brada mogu biti nešto uži.

  CILJ: Nacrtati lice, dovodeći krug do ovala.

  PRAVA ODLUKA: Kose poderane šiške do obrva ravnomjerno zaokružuju i stvaraju iluziju visine. Dijagonalne kose šiške ispod linije jagodica i super-duga rukavasta zavjesa s rastavljanjem malo odmaknutim od središta također produljuju lice. Trebali bi završiti točno iznad linije brade, jer će kraći pramenovi obrazima dati nepotrebnu masu. Drugo rješenje problema "kako podići rub" je ravno jedan centimetar iznad obrva s izduženim bočnim nitima. Tajna je u grafičkoj umjetnosti koja skreće pozornost s mekih linija lica.

  NEPRAVILNO RJEŠENJE: Snažno razrijeđena i preduga bangs, frizure a la princeza Diana i Betty Page, šiške koje počinju gotovo od vrha.

  Taylor Swift; Hannah Simon; Kristen Ritter

  DANO: Ovalni oblik lica smatra se idealnim jer su širina i duljina u ravnoteži. Dakle, djevojke s ovalnim licem imaju veću slobodu pri odabiru frizura.

  CILJ: Ne kvariti prirodne podatke.

  DESNA ODLUKA: Debela, pokriva obrve šiške (ravno ili sa svjetlom obrezivanje) sa zaobljenim kutovima. Bangs zavjesa u duhu Brigitte Bardot. Kosi bangs bez diplome, dovoljno dugo da joj se može češljati uho. Kratki čupavi dječji prasak u kombinaciji s blago kovrčavom dugom kosom. Isto tako, za ovalna lica idealne su moderne kratke frizure s teksturnim šiškama na sredini čela.

  Nevažeća odluka: Duga debela šiška, ravna i u obliku luka, čine lice teže i skrivaju oči. Također nije vaš izbor - kovrčave i jako razrijeđene ravne opcije, mikročipovi (iznimno kratki), ravne šiške u kombinaciji s grafičkom četverostrukom ili ravnom dugom kosom.

  Rastegnut oval

  Liv Tyler; Kelly Reilly; Alexa chang

  DANO: Okomica je mnogo veća od vodoravne. Čelo, obrazi i brada su široki.

  CILJ: Vizualno izrezati okomitu stranu.

  PRAVA ODLUKA: Čini se da su ispružena lica stvorena za nošenje šiške. "Skratite" lice šiški, potpuno skrivajući čelo ili većinu toga. Ravne opcije stvaraju horizontalnu liniju koja se proteže licem - odaberite najgušće šiške s glatkim ili blago oštrim rubom, jedva pokrivajući obrve. Duga kosa šiška stvara efekt zaokruživanja. Bangs-Bardo s ravnim ili laganim offset dijeljenjem je također dobra opcija.

  NEPRAVILNO RJEŠENJE: Sve kratke šiške, kao i "zavjese" za bradu, dodatno rastežu lice.

  Trokut (kruška)

  Jennifer Aniston; Eli Larter; Kelly Osbourne

  DANO: Triangularno ili kruškolikasto lice karakterizira usko čelo i široka čeljust.

  CILJ: Produžite vrh i suzite dno.

  PRAVA ODLUKA: Kako odabrati pravi bang? Debeli, zatvarajući obrve, bang s ravnim ili lučnim rubom, dodaju "težinu" gornjeg dijela lica. Vrlo rijetki bangs dobro će se nositi s ovim zadatkom, pod uvjetom da ostane dug. Zavjesa mora biti ispod čeljusti kako ne bi privukla još više pozornosti na ovo područje. Duga kosa šiška (ili u visini očiju ili do brade) "razbija" trokut i povlači lice. Arhitektonska šiška stane u obliku vala ili poput mohawka, ako je šira od linije čeljusti.

  NEPRAVILNA ODLUKA: Izbjegavajte izravno odrezivanje - oni će naglasiti oblik kruške. Kovrčave niti stvorit će dodatni volumen.

  Obrnuti trokut

  Reese Witherspoon; Carey Mulligan; Rashida Jones

  DANO: Lice u obliku obrnutog trokuta ima najširi dio - čelo, najuži - brada (u pravilu, šiljasta).

  CILJ: Maskirajte masivni vrh ili stvorite iluziju širine ispod.

  PRAVA ODLUKA: Šišci savršeno skrivaju široko čelo. Na primjer, koso bez gradacije ili s njom do jagodica ili položenih iza uha. Razrijeđene ravne šiške do mosta nosa i "zavjesa" s ravnim razdvajanjem pokrivaju čelo samo djelomično, balansirajući vrh i dno. "Zavesa" s lagano pomaknutim dijelom duljine linije usne savršeno se proteže donjim dijelom lica. Kratke, poderane šiške lijepe su zajedno s Pixie frizurama.

  NEPRAVILNO RJEŠENJE: Vrlo rijetke ravne, kao i vrlo duge kose opcije privlače pozornost na bradu. Dugačke ravne debele bange čine gornji dio lica težim, a super kratke, poderane niti otvaraju široko čelo.

  Kvadrat i pravokutnik

  Mina Suvari; Olivia Wilde; Lucy liu

  DANO: Jednostavno je: dužina i širina su jednake u kvadratu, duljina pravokutnika je malo dulja. Karakteristike oba oblika su teška, kutna čeljust.

  CILJ: Omekšati crte lica, stvarajući iluziju zaobljenosti.

  PRAVA ODLUKA: Šiške Bridget Bardot a-la zatvaraju čelo s obje strane, zaokružujući lice. Guste šiške s neravnim rubom, za razliku od ravnih šiški, ne dupliraju donju vodoravno. Ova opcija je dobra s obje teče kose, a sa leđa uklonjena (u ovom slučaju, ostavite nekoliko pramenova lica). Ako imate bob ili dugačku maramicu, odaberite duge kose šiške.

  NEPRAVILNO RJEŠENJE: Ravne šiške bilo koje duljine i debljine naglašavaju prave kutove linije brade.

  Dijamant (dijamant)

  Freida Pinto; Holly Berry; Ashley Greene

  DANO: Uski čelo i brada u kombinaciji sa širokim jagodicama su vrlo rijetki. U pravilu, linija kose je uža od ostalih opcija.

  SVRHA: Dijamant je najlakše približiti se ovalu, pa učinimo to. Drugi zadatak je skrivanje uske linije kose.

  PRAVA ODLUKA: Zatvoreni hramovi s ravnim razdvajanjem također su dobri jer skrivaju obilje kose na stranama čela. Ako nemate takav problem, kosi šiške do sredine jagodica će vam odgovarati. Za dječačke frizure, odrezati kratke, poderane šiške i smjestiti ih na vrh.

  NEPRAVILNO RJEŠENJE: Sve ravne šiške produžuju liniju jagodica. Bangs položen na strani, otvoriti usku liniju rasta kose.

  Srce

  Oblik "srca" određuje linija kose - ona tvori slovo "V". To je samo značajka koja ne utječe na izbor bangsa (značajka je, usput rečeno, tako rijetka da je Kim Kardashian odlučio na lasersko uklanjanje dlaka preko čela). Dakle, lica u obliku srca mogu biti i okrugla, pravokutna i bilo koja druga. Na temelju toga se biraju bangsovi.

  Izdavaštvo Hurst Shkulev

  Moskva, st. Šabolovka, kuća 31b, 6. ulaz (ulaz s trake za konje)

  http://www.elle.ru/krasota/beauty_blog/forma-pravleniya-kak-podobrat-chelku-k-tipu-litsa/