logo

Frizure lunarnog kalendara

Nova frizura, svježa frizura, njega za kosu - vaša omiljena ženska njega. Nije lako odlučiti o promjeni frizure, pa i muškarci i žene unaprijed planiraju posjet kozmetičkom salonu: gledaju stilske časopise, zanimaju ih trenutni trendovi. I, naravno, najkompetentniji, ne zaboravite pogledati lunarni kalendar frizura za 2019., jer položaj nebeskog tijela predviđa koliko će frizura biti uspješna i kako će utjecati na stanje vaše kose. Ako planirate put do stilista, bit će vam korisno znati kada je bolje imati šišanje, izmisliti lice, promijeniti sliku, na temelju tablice lunarnih faza. Ovisno o položaju mjeseca u kalendaru, rezanje kose u 2019. može imati blagotvorne i negativne učinke na sudbinu.

Mjesečeve frizure za mjesečni kalendar za 2019. godinu

Povoljni dani za tjedno šišanje:

Šišanje u ponedjeljak prema kalendaru je dan sasvim prikladan za rezanje kose. U ovom trenutku možete ukloniti ogromnu količinu negativnih emocija i neriješenih problema koji su se nakupili u životu. Ponedjeljak je također pogodan za bojanje kose.

Šišanje u utorak na kalendaru - lunarni kalendar savjetuje da odete frizeru, ako nemate dovoljno fizičke snage ili volje da riješite neke važne dileme, ili ako vas je mučila monotonija života.

Šišanje u srijedu na kalendaru - ovo je dobar dan za rezanje kose. Sada je vrijeme za šišanje, za naučiti nešto novo ili uzbudljivo, upoznati nove ili stare prijatelje, povećati broj putovanja i događaja u životu.

Šišanje u četvrtak na kalendaru - šišanje i bojanje kose pridonijet će promjenama u odnosima s drugima, pomoći će vam u povećanju popularnosti, povećanju sreće i dobrobiti.

Šišanje u petak prema kalendaru je dan Venere i dan ljepote. Kada u petak posjetite frizera, ne mijenjate samo frizuru, mijenjate izgled. Stoga, ako ste zadovoljni svojim izgledom, na taj dan u tjednu bolje je ne kositi. Pa, ako postoji želja za ljepšim - posjetite kozmetički salon u petak, osobito u razdoblju kada se Sunce kreće duž znaka Vage (24. rujna - 23. listopada) ili Bik (22. travnja - 21. svibnja).

Šišanje u subotu prema kalendaru dobar je dan za rad i brigu za kosu. Kosa u takvom danu je izliječena, a istodobno vam se oduzima dio generičkih karmičkih dugova i grijeha.

Šišanje u nedjelju prema kalendaru - danas je bolje ne rezati kosu - možete skratiti krila svog bogatstva. Ovaj dan nije loš samo za nesretne nesretne ljude - možda će sudbina imati milosti i, nakon što je dorađivala kosu, sreća će se nasmijati. No, da bi to jamčio, nažalost, nitko ne može.

Između ostalog, vjeruje se da mjesečeve faze utječu na rast kose. Ako kosu posijeku za vrijeme rastućeg Mjeseca, vaša će se kosa povećati redom brže nego nakon rezanja s opadanjem Mjeseca. Na novom mjesecu astrolozi ne savjetuju posjećivanje kozmetičkih salona i vizažista. U takvim danima, šišanje čak može skratiti život osobe uzimajući energiju i zdravlje. Da bi potvrdili svoju teoriju, oni tvrde da je glavni razlog muške ćelavosti to što je bebina prva frizura obavljena na slabijem mjesecu. S istim pravilom povezane su i žene koje imaju rijetku i slabu kosu.

http://www.astromeridian.ru/goroskop/lunnyj_kalendar_strijki_volos.html

Frizure za mjesečev kalendar za ožujak 2019

U svakom mjesecu postoje posebni dani kada bilo koji pothvat završava uspjehom i obrnuto - kad nam sve padne iz ruku, osjećamo se bolesno i slomljeno. Mjesec utječe na mnoge zemaljske procese, kao i na ljudsku bioenergiju. Upotrijebite lunarni kalendar za ožujak 2019. kako biste napravili elegantnu frizuru na dan preporučen od astrologa. Ne samo frizura, već i raspoloženje života će se promijeniti.

Vrijeme je za eksperiment

Ljudi su odavno uočili povezanost lunarnih faza s promjenama koje se događaju u ljudskom tijelu. Mjesec ima pozitivan ili negativan utjecaj ne samo na opće psihoemocionalno i fizičko stanje ljudi, već i na rast kose i noktiju. Znajući cikličke faze Mjeseca, možete odabrati salonske procedure koje će biti najučinkovitije u tom razdoblju.

Mjesečni ciklički kalendar za bojenje, rezanje i kemijsko valjanje za ožujak 2019. prikazan je u tablici.

Za bojenje koristite prirodne boje: kana ili basma. Šišanje će pomoći poboljšati stanje slabih, tankih dlačica.

Preporučljivo je usredotočiti se na prehranu i obnovu oštećene kose. Prirodne maske za hranjenje vlasišta i kose mogu se pripremiti kod kuće. Nakon svakog šamponiranja ne zaboravite nanijeti balzam.

Zodijak serija i njezin utjecaj na boju

Treba imati na umu da na konačni rezultat provedenih postupaka utječe ne samo lunarna faza. Od velike važnosti u kojoj se zodijak konstelacija trenutno nalazi na Mjesecu.

Lunarni zodijački kalendar za ožujak u nadolazećem 2019. godini za bojanje kose dan je u tablici.

Osim toga, kvaliteta bojenja ozbiljno utječe na vaš zodijački znak. Na primjer, ako vlasnik znaka vodenog elementa (rak, riba, škorpion) želi bojati kada je mjesec u znakovima vatre (ovan, strijelac, lav) neće biti nikakvog rezultata u najboljem slučaju, u najgorem slučaju - dobiti oštećene kovrče s neprirodnom bojom.

Tajne uspješne proljetne transformacije

U ožujku 2019., s obzirom na kalendar lunarne faze, povoljni dani za rezanje kose padaju na rastući i puni mjesec:

 • 7-20.03 - faza rasta.
 • 03 je pun mjesec.

Promjenom duljine kovrče mijenja se ne samo kosa, već i bogatstvo. Smatra se da rezanje kose u razdoblju rastućeg Mjeseca ima blagotvoran učinak na različite aspekte života osobe, bilo da je riječ o poslu ili o odnosu s suprotnim spolom. Moderna frizura povećat će samopouzdanje i dati povjerenje.

Ako je kosa tanka, a zatim je izrezati u ožujku 2019, prema lunarnom kalendaru je najbolje za opadajući ciklus. Šišanje će usporiti rast dlačica, raste natrag, postat će jače i zdravije. Opće stanje dlačica će se poboljšati, prestat će se cijepati i ispasti.

20. ožujka bit će poseban datum - 03. ožujak - dan proljetnog ekvinocija. To je astronomski početak proljeća, kada se priroda budi i sve se oko sebe transformira. Šišanje na lunarnom kalendaru na ovaj dan transformirat će ne samo izgled, nego i svjetski izgled u cjelini. Energizirajte, dajte energiju i dajte snagu da ostvarite sve planirane aktivnosti.

Savršeno vrijeme za frizure i styling u ožujku 2019. je pun mjesec. U ovom trenutku, objašnjava se maksimalna aktivnost svih biokemijskih procesa. Astrolozi savjetuju da planirate sve eksperimente sa frizurom za ovaj dan, jer će rezultat premašiti očekivanja. Obrazac će trajati dugo, ali neće mu biti dosadno.

Imajte na umu da se u punom mjesecu preporučuje samo šišanje, jer bojanje lunarnog cikličkog kalendara za ožujak 2019. neće raditi. Mjesec će biti pod znakom Vage, koji će kvalitativno i trajno spriječiti boju. Međutim, ako ne možete prenijeti posjet salonu, pokušajte da ne radikalno mijenjate boju - najbolje će biti mrlje s nekoliko tonova u jednom ili drugom smjeru.

Ostali kozmetički postupci za ožujak

Ako sanjate trajnu, u ožujku 2019. brojevi od 7.03 do 21.03 bit će dobar izbor. Posebno zadovoljni rezultatima dobivenim s:

 • 03 do 12.03 - vrijeme kada je Mjesec u Biku.
 • 03 do 20.03 - nebesko tijelo je u znakovima Lava i Djevica.

Nepovoljan datum u ožujku za kemijsko mahanje je 15.03. Unatoč rastućem mjesecu, 15. ožujka je krajnje nepoželjan datum za bilo kakav utjecaj na kosu. Manipulirajući kovrče, riskirate da dovedete do financijskih problema. Osim toga, nakon postupka, mogući problemi sa stylingom. U najgorem slučaju, dlačice će se izrezati i početi ispadati, može se pojaviti perut. Preporučljivo je suzdržati se od bilo kakvih pokusa 22.03. I 24.03., Kao i 31.03. Ovih dana tijelo će oslabiti, rezanje ili uvijanje može doprinijeti pogoršanju kroničnih bolesti.

Poseban datum je 6.03. U novom mjesecu učiniti nešto s kosom je opasno. Postoji znak da će rezanje kose na ovaj dan skratiti ne samo vašu kosu, već i vaš vlastiti život. Astrolozi također preporučuju pomicanje frizure na drugi datum. U ožujku ima više prikladnih dana za ispravljanje duljine kovrča. Mjesec se posvećuje odmoru, meditaciji i planiranju budućnosti.

Prilikom odabira datuma za uklanjanje dlačica na tijelu (uklanjanje dlaka ili depilacija), također pogledajte mjesečev kalendar. U ožujku 2019. preporuča se da se takve manipulacije provode na manjem mjesecu. Dlake slabo rastu, što će dugotrajno popraviti rezultat.

Lunarni raspored za ožujak 2019. godine sadrži dovoljan broj dana za izvođenje elegantne frizure, kao i opću promjenu slike. Planirajte posjet salonu unaprijed, vodeći se lunarnim zodijačkim i faznim kalendarom. Tada će se postupci koji se izvode s kosom donijeti sreću i dobrobit, pomoći će vam da pronađete mir uma, kao i povjerenje u njihove sposobnosti.

http://novyjgod.com/kalendar/lunnyj-kalendar-strizhek-na-mart-2019-90-0219.html

Friziranje lunarnog kalendara za danas (13. ožujka)

S jedne strane, 7. lunarni dan je napunjen aktivnom energijom, as druge, nosi nestabilnost i snažnu promjenu stanja i raspoloženja. Na ovaj dan ne biste trebali početi nešto novo i ozbiljno, iako je snaga za to dovoljna, bolje je mirno nastaviti rad koji je već počeo.

Vidljivost mjeseca: 38%

Mjesec u Blizancima

Waxing Moon (faza 1)

Prva faza rastućeg Mjeseca povoljno utječe na sve manipulacije kose, jer tijelo počinje akumulirati energiju i aktivirati sve procese. Utjecaj na kosu, sada je moguće poboljšati ne samo izgled i zdravlje, već i značajno povećati sreću.

U prvoj fazi preporuča se posjeti frizeru jer želi dati kosu brzim rastom i snagom. Ako nema potrebe za šišanje, preporuča se barem rezati krajeve kose - to će poboljšati njihovo zdravlje, dati snagu i sjaj, riješiti problem podijeljenih završetaka. Tijekom tog razdoblja nepoželjno je rezati prasak - vrlo brzo će rasti.

Vrijeme je za provođenje eksperimenata s frizurom, a perm će pružiti priliku za novi pogled na vašu sliku i dodati je vrhuncu. Nova frizura će zadržati svoj oblik dugo vremena, poboljšat će raspoloženje i privući pozornost i komplimente suprotnog spola.

Uspješno, trenutno vrijeme izlaganja kose različitim sastavima - hranjivo, iscjeljujuće, čišćenje. Učinak će biti veći od očekivanog, jer je kosa sada najosjetljivija na apsorpciju. Iz tog razloga, dobro je provesti bojanje kose u prvoj fazi - rezultat će trajati dugo.

Utjecanje na kosu na prvoj fazi rastućeg Mjeseca povećat će vaše raspoloženje, pomoći uplašiti bolest i neuspjeh. Moguće je podići ljestvicu karijere ili pozornost osobe koja je dugo voljela. Kada se ovih dana striže, karma se uklanja i uklanja negativna energija.

Pozitivan utjecaj prve faze izlazećeg mjeseca:

 • prva faza idealna je za rezanje kose - brzo rastu i dobivaju zdrav i njegovan izgled;
 • mijenjanje frizura u ovom razdoblju donijet će novost u sliku i privući pozornost drugih;
 • bojanje prvih dana nakon Mjeseca daje dobar i trajan rezultat;
 • maske, balzami, oblozi daju vašoj kosi dodatnu snagu i povećavaju njihovu privlačnost;
 • Posjet brijačnici u ranim danima rastućeg Mjeseca podići će vaše raspoloženje, poboljšati vaše blagostanje i ukloniti negativne učinke karme.

Negativan utjecaj prve faze izlazećeg mjeseca:

 • U ovom trenutku nije preporučljivo rezati prasak - vrlo brzo će rasti.

Mjesec u Blizancima

Jedan od vjetrovitih i najzelenijih znakova zodijaka, Blizanci, daje dane kada mjesec prolazi kroz njih, njegovo promjenjivo raspoloženje. Svi planirani slučajevi razlikovat će se po nedosljednosti i promjenjivosti.

Frizure napravljene u tom razdoblju bit će prilično dobre, neozbiljnost znaka će im dati raskoš i raskoš, ali ne vrijedi očekivati ​​da će trajati dugo vremena. Kosa će rasti vrlo brzo i njihova se struktura neće poboljšati. Umjesto toga, naprotiv - rezanjem kose nekoliko puta tijekom Mjeseca u Blizancima, rizikujete da opustite kosu, čineći je krhkom i podijeljenom, što neće pridonijeti ljepoti vaše kose.

Međutim, drugi kozmetički zahvati s kosom bit će vrlo uspješni - tijekom tog razdoblja apsorpcija se povećava, tako da će različite maske, hranjivi balzami povećati njihovu učinkovitost i biti prihvaćeni s zahvalnošću.

Izvrsno vrijeme za bojenje i isticanje, kosa će biti savršeno zasićena pigmentom, dok njihova struktura neće trpjeti, a boja će trajati dodijeljeno vrijeme.

Utjecaj lunarnog dana

Bolje je odbiti izlete frizeru 7. lunarnog dana. Iako Mjesec ulazi u fazu rasta, a kosa raste vrlo brzo nakon striženja, postoji velika vjerojatnost da se tijelo oslabi. U ovom lunarnom razdoblju bit će prikladno donijeti odluku o izradi frizure s kovrčavim bravama. To će povećati vašu toleranciju na stres, dodati energiju i aktivnost.

Boja je također prikazana u ovom trenutku. Mekani, prirodni tonovi povećat će vašu privlačnost i omogućiti vam izgradnju odnosa s suprotnim spolom.

Šišanje 7. lunarnog dana u smislu lunarnih ritmova nije najbolje rješenje. Oslabit će svete sile, narušiti ravnotežu u tijelu i dovesti do sukoba. S druge strane, ovaj postupak pomoći će otkriti intuiciju u sebi i povećati sposobnost predviđanja.

Utjecaj dana u tjednu

Dan usred radnog tjedna prolazi ispod znaka planeta Merkur. Oni rođeni na ovaj dan bit će sretni u stvarima koje zahtijevaju aktivnost i društvenost.

Posjet frizerskom salonu u srijedu će biti izvrsno rješenje ako želite povećati vašu naklonost i aktivnost u komunikaciji s drugima. Frizure na ovaj dan daju utjehu, pomažu u uspostavljanju kontakata s novim i starim poznanicima, također nije loše kontaktirati one koji se obrazuju u frizeru - posjet će pridonijeti poboljšanju sposobnosti učenja i pomoći će bolje savladati tijek znanja.

Postupci na kosi neće donijeti mnogo učinka, ali neće uzrokovati nikakvu štetu. Frizura će biti uspješna i poboljšat će izgled, ali će uskoro izgubiti oblik i morat će se vratiti učitelju.

Ako ste rođeni u četvrtak ili jednostavno ne želite prekomjernu aktivnost prema prijateljima, dosadno vam je da putujete i želite se opustiti u mirnoj atmosferi, a onda bi prava odluka bila da odgodite posjet salonu na drugi dan.

http://kalendar-365.ru/haircut/today

Frizure lunarnog kalendara

Friziranje lunarnog kalendara obavještava o utjecaju Mjeseca na rast i zdravlje kose. On vam govori kada je bolje napraviti frizuru, trajnu, bojanje, promijeniti frizuru. Pomaže u odabiru najprikladnijeg dana za odlazak u frizer. Mjesečev kalendar frizura uzima u obzir utjecaj lunarnog dana, faze Mjeseca, položaja Mjeseca u odnosu na zodijakalna zviježđa, dana u tjednu o stanju kose.

Lunarni frizerski kalendar za danas

Friziranje lunarnog kalendara za nadolazeći tjedan

Povoljni i nepovoljni dani za šišanje

Najbolji dani za šišanje i druge pokuse s kosom su 2, 5, 11, 17, 21, 27 lunarnih dana, nepovoljni - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 dana.

Ako kosu rezate tijekom rastućeg mjeseca, kosa će brzo rasti. Šišanje na slabijem mjesecu ojačat će korijen kose, ali će polako rasti.

Najpovoljniji položaj Mjeseca u znaku zodijaka za posjet brijačnici nalazi se u Biku, Lavu, Djevici, Jarcu i Vodenjaku, najnepogodnijima u Ovnu, Raku, Strijelcu i Ribama.

Najgori dan u tjednu za rezanje kose je nedjelja. U drugim danima, šišanje će biti uspješno.

http://my-calend.ru/moon-hair

Mjesečev frizerski kalendar 2019

10 tajni pravilne i sigurne frizure

Znakovi zodijaka, Mjesec i druge tajne frizura 2019

Legende i pravila

Ako vjerujete u jednu od drevnih legendi, onda u drevna vremena, čak i prije događaja u Starom zavjetu, ljudi na Zemlji nisu imali kosu, u uobičajenoj prezentaciji za nas. Vjeruje se da su među našim dalekim precima "frizure" izgledale više kao blagi dolje, što sada vidimo samo kod novorođenčadi.
Međutim, ovaj vrlo slab učinak imao je fantastičnu sposobnost akumuliranja biološke energije, čija je prisutnost određena svjetlosnim aureolom iznad glave. Otprilike takvo čudo je Božanski Nimbus, sada možemo vidjeti na ikonama.

No, prema legendi, nakon pada, prolazne, prozračne dlake, uz pomoć kojih je osoba bila zadužena za kozmičku energiju, postajale su teške i grube. Zapravo, tako se pojavila kosa. Međutim, postoji verzija koja kroz niti i kovrče i do danas je tajna veza između čovjeka i neba. Ova veza će postojati sve dok se ljudi ponovno ne popnu na najviši stupanj razvoja.

Dakle, kosu treba tretirati pažljivo, shvaćajući da su to lukovite antene, uz pomoć kojih naše tijelo privlači životne sile u prostoru. U stara vremena znali su zasigurno da rezanje kose može drastično promijeniti sudbinu osobe. Stoga je do sada sačuvano poznavanje tajnih rituala vezanih uz rezanje niti. Postoje tajne koje sugeriraju kada treba odrezati kosu.

Mjesečni kalendar frizure za svaki mjesec 2019


Moderna magija smatra kosu vezom između ljudi i kozmosa. Sve manipulacije s njima ne samo da mijenjaju naš izgled, nego i ometaju protok nevidljive bioenergetske rijeke, ispirući nas valovima koji nose sile.

Rana ćelavost nije samo kozmetički nedostatak. To je gubitak snažne zaštite u lice Anđela čuvara. Otuda glavno i nepromjenjivo pravilo - kosu treba tretirati pažljivo, sjetivši se da svaki utjecaj na njih ne prolazi bez traga, već se izravno odražava na bolju ili lošiju stranu sudbine, života i zdravlja.

Na sreću, stoljećima nisu izgubljene svete tajne i praktično znanje čovječanstva, koje pomažu ljudima da sačuvaju ljepotu i snagu svoje kose. Ako slijedite određena pravila i zakone brige za njih 2019., tada ćete ne samo moći zadiviti one oko sebe raskošnim kovrčama, već ćete u potpunosti iskoristiti energiju Kozmosa.

Deset tajni pravilne i sigurne frizure

Tajna

Mnogi ljudi intuitivno biraju frizera. Samo prema njemu vjeruju u svoju kosu. I oni su, usput, apsolutno u pravu. Ne možete vjerovati da ćete napraviti frizuru prvom frizeru. Ovaj čovjek, pametno okreće škare, mijenja biopolje usput. Ako još niste pronašli "svog frizera", onda zapamtite da je energičan, dobroćudan, majstor sposoban promijeniti vaš život na bolje, kao da vas tereti za optimizam.

Što je stariji i iskusniji stilist, to će njegov utjecaj biti jači. Stoga, ako ste neovisna osoba, navikli donositi odluke, preuzeti odgovornost za sebe, bolje je da sjednete u stolicu za majstora koji je iste dobi kao i vi, ili malo mlađi.

Ako mislite da ste kronično nesretni, kao da je stigla crna crta, kontaktirajte starijeg i autoritativnijeg stručnjaka. Neka ovaj poštovani klafer skupo preuzme njegov rad, ali ako ga plati za novu frizuru, nećete požaliti. Doslovno odmah nakon izlaska iz brijačnice, sudbina će vam dati prvo ugodno iznenađenje. Nećete samo zaboraviti na nevolje, ali osjećate da je sudbina povoljna za vas, ako još uvijek odaberete povoljne dane za posjet salonu.

Druga tajna

Postoji objašnjenje da narodna optika savjetuje da nikada ne skrati vlastite niti. Iskusni vidovnjaci znaju važno pravilo - nemoguće je pozitivno utjecati na vaše vlastito biopolje. Zapravo, ljudi su često iznenađeni: zašto priznati mađioničari i svevideći ne mogu sami sebi pomoći, izliječiti ili promijeniti svoju sudbinu. Njihove snage, volja, dopuštaju im da liječe druge, ispravljajući deformacije drugih biopolja. Ali s tvojim je, nažalost, nemoguće. Ili će posljedice biti suprotne od željenog.

Treća tajna

Jeste li znali da se u procesu rezanja mijenjaju vaša eterična, metalna i astralna biopolja? Drugim riječima, vi, budući da ste u frizerskom stolcu, izuzetno ste podložni utjecaju drugoga. Prije svega, sam majstor radi na vama.

Na temelju toga se ne preporuča povjerenje kose frizeru suprotnog spola. Oni to objašnjavaju ovako: navodno, ako žena, muškarac reže kosu, onda može imati osjećaje prema njoj. Čak i ako prekrasan klijent napusti salon bez incidenata, onda će kasnije imati poteškoća u osobnim, obiteljskim odnosima.

Kao primjer, čak voditi legendu o Samsonu. Prema njezinim riječima, izdajnička ljepotica Dalida, nakon što je izvukla tajnu moći biblijskog heroja, skrivena u integritetu svojih uvojki, odrezala ih je. Zbog toga je Samson izgubio snagu i umro.

Tajna četiri

Čak i ako točno znate kada je bolje rezati kosu, uvijek gledajte što će se kasnije dogoditi s rezanim nitima! Ni u kojem slučaju ne dopustite da ih majstori u frizeru bace u vodu. Ako slijedite ovaj savjet, tada ćete biti u mogućnosti održati blistavost i sjaj zavoja u ekstremnoj starosti.

Tajna petica

Jačanje, poboljšanje kose pomaže Lunarni kalendar frizure 2019. Na primjer, kada želite što prije ih rasti, a zatim idite na frizer u dane punog Mjeseca. Za poboljšanje stanja niti, primjerice, kako bi ih učinili poslušnim, glatkim, češljanim s lakoćom, posjet salonu je tempiran u vrijeme kada su noćne svjetiljke u fazi smanjenja. Razmislite o jednoj nijansi, nakon što je frizura napravljena u vrijeme opadanja mjeseca, kosa raste sporije nego inače. Istina, ovo razdoblje je dobro za jačanje korijena, kose žarulje, što pomaže u sprečavanju gubitka.

Tajna šesta

Mjesečev kalendar može sugerirati kako povoljne dane za šišanje, tako i brojeve u kojima se kategorički ne preporuča dodirivanje kose škarama. Prema opažanjima naših predaka, bolje je ne šišati 9., 15., 23., 29. u bilo kojem mjesecu, jer možete akumulirati pamćenje i probleme uma. 2019. se suzdržite od šišanja, au danima sunčevih i mjesečevih pomračenja.

Tajna sedmog

Koji dan u tjednu je bolje rezati kosu

Svaki od dana u tjednu 2019. može također imati poseban utjecaj na rast kose, pa čak i na dobrobit, sudbinu osobe kojoj pripadaju:

 • Ponedjeljak: možete sigurno otići u salon. Kosa će tolerirati i šišati i bojati. A njihova ljubavnica tijekom frizure, "odbacuje" nagomilane negativne emocije i brige, prestat će se brinuti o trivijalnostima, prilično razmažiti njezine živce.
 • Utorak: jedinstven dan za one koji ne mogu naći snage da riješe problem ili donesu važnu odluku. Također posjetite frizer će biti korisno za one koji pate od rutine i traže nove svijetle dojmove.
 • Srijeda: na lunarni kalendar frizura, na ovaj dan posjet frizeru treba planirati za nemirne ljude. Međutim, ona je također pogodna za one koji žele samo donijeti malo romantike ili pustolovnog duha u njihove živote. Na primjer, upoznajte nekoga, idite na uzbudljivo putovanje.
 • Četvrtak: sredinom tjedna prikazuju se manipulacije kosom onima koji žele uspostaviti odnose s drugima, koji sanjaju o popularnosti i slavi. Ili možda samo želi nadvladati pretjeranu sramežljivost i izolaciju.
 • Petak: ovo je poseban dan kada možete drastično promijeniti svoj izgled. Smatra se da ako ste zadovoljni vlastitim odrazom u zrcalu, onda je u petak bolje ne eksperimentirati s frizurama. Kada, naprotiv, želite promijeniti na bolje, onda odaberite posebne povoljne dane (petke) u razdoblju dok se Sunce seli u Jarca (od 24. prosinca do 22. siječnja) ili u Bik (od 22. travnja do 21. svibnja).
 • Subota: vrijeme je preporučeno za promjene slike. Nova frizura će biti uspješna, niti će dobiti zdravi sjaj i snagu. Oni uvjeravaju da zajedno s kratkodlakom kosom u subotu možete "ukloniti" dugove i grijehe iz karme cijele rase.
 • Nedjelja: lunarni kalendar frizura 2019. godine kategorički ne savjetuje na ovaj dan čak i razmišljati o novim frizurama, inače će se sreća okrenuti od vas. Ako je tako kronično nesretan, onda možete odlučiti eksperimentirati - u nedjelju je pogledati u salon kako bi promijenili sliku. Možda će vaš novi izgled pomoći sudbini da se okrene na bolje?

Tajna osam

Nije dovoljno izabrati povoljan dan u tjednu za šišanje. Također morate analizirati kako se to odnosi na vaš rođendan. Ispostavlja se da postoje dani antagonista koji sve pozitivne učinke frizure pretvaraju u čisto negativne, pa čak i opasne!

 • Na primjer, ako ste rođeni u ponedjeljak - vaši dani za posjet kozmetičkom salonu: četvrtak, petak i subota. Nedjelja je najgori trenutak.
 • Ljudi rođeni u utorak preporučuju se šišanje četvrtkom, subotom i nedjeljom. Petkom je bolje ne uznemiravati vegetaciju na glavi.
 • Nedjelje je harmonično za djecu okoliša, a četvrtkom kontraindicirano.
 • Rođen u četvrtak pomaže energiju ponedjeljka, utorka, petka, nedjelje. Ali srijeda je dan antagonista.
 • Rođen u petak - povoljni dani: ponedjeljak, četvrtak, subota, nedjelja. Antagonist se smatra utorak.
 • Tvoj prvi rođendan pao je u subotu, a onda te štiti energija od petka, ali nedjelja neće donijeti sreću željenom rezultatu.
 • I konačno, svatko tko u nedjelju vidi bijelo svjetlo, mora se sjetiti kada će odrezati kosu, imati uspješne dane - utorkom i četvrtkom. Ali u nedjelju, ponedjeljci su "kontraindicirani".

I opet nema pravila bez iznimaka. Lunarni frizerski kalendar 2019. preporučuje da frizer odete točno u "loše" dane, u slučaju da se sve ne lijepi, slijedi karmički zastoj. Ispostavlja se da se nakon mijenjanja frizure na taj dan, život čini da se na neko vrijeme usporava, ali onda sudbina pravi nagli i neočekivani obrat koji vodi do pobjeda i sreće!

Tajni deveti

Kada je bolje rezati kosu, kako ubrzati njihov rast i ojačati u 2019, reći položaj Mjeseca na nebu. Mnogo ovisi o tome što je zodijak konstelacija noćno svjetlo. Poseban horoskop Mjeseca, koji ukazuje na položaj znakova zodijaka, može ponuditi dane pogodne za šišanje.

Ovan. Kada mjesec u ovom znaku, bolje je odgoditi novu frizuru. Frizerske manipulacije u tom razdoblju praktički ne utječu na opće stanje kose. Ali ljudsko tijelo slabo reagira na njih, a imunološki sustav može propasti ili se kronične bolesti mogu pogoršati.

Bik, Djevica i Jarac - dobro vrijeme za posjet stilistu. Savršeno će ispasti i frizura i brave će se lako prepustiti pakiranju. Osim toga, oni će aktivno rasti, a njihovi vrhovi su manje izloženi poprečnom presjeku.

Blizanci i Vaga su zračni horoskopski znakovi. Možda je to razlog zašto su tijekom "vladavine" na Mjesecu savršeno dobivali obilne, prozračne frizure. Ovi povoljni dani mogu se koristiti ako želite ubrzati rast kose.

Rak i Riba. Kada imate cilj, što je duže moguće da biste zadržali jasne konture frizure, dajte kosi hranu i snagu, a zatim upotrijebite razdoblje dok je mjesec pod utjecajem tih znakova zodijaka.

Lev. Prema kalendaru frizura za 2019. godinu, ovo nije najbolje vrijeme za posjet majstoru ako ste zadovoljni svojim životom i radite dobro. Ali ako ste zaglavljeni problemima i nesrećama padaju na glavu, okušajte sreću - promijenite frizuru. Možda onda u vašoj sudbini dođu željene promjene na bolje?

Škorpion. Ovaj znak na Mjesecu ne obećava povoljne dane za šišanje, jer sa svojom intrigom, Škorpion se nepredvidljivo miješa u njegov osobni život. To znači da nakon brijačnice možete poboljšati svoj odnos s partnerom i pogoršati probleme i nesporazume između vas.

Strijelac. Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje uporabu Strijelca u profesionalnom području. To znači da šišanje na horoskopu može doprinijeti vašem rastu karijere. To će vam dati povjerenje i moći ćete postići uspjeh, osvojiti zasluženi autoritet među kolegama.

Vodenjak. Nemojte žuriti s brijačem tijekom "vladavine" Vodenjaka. Ostat ćete nezadovoljni radom majstora i njegovom kosom.

Tajna deseta

Utjecaj znaka horoskopa na rođendan

Ako se pridržavate svih pravila, nije dovoljno odabrati povoljne dane za šišanje, još jednu tajnu uspješne frizure, njezin oblik, duljinu, pa čak i boju u skladu sa znakom zodijaka pod kojim je osoba rođena. U lunarnom kalendaru frizura možete pronaći zajedničke karakteristike stilova koji intenzivno pomažu u prosljeđivanju i iskorištavanju energije kozmosa.

Ovan

Ovan se preporučuje, tzv. Sportske frizure, pri čemu ne zahtijevaju mukotrpno oblikovanje, kratke niti. Prvo, takve frizure čine da izgledate mlado, napeto. Drugo, oni zapravo daju osobi energiju i imaju pozitivan učinak na njegovu dobrobit. Nije slučajno da su u davna vremena ljudi, kad su bili bolesni, skratili kosu. I to je pridonijelo oporavku.

Prema Lunarnom kalendaru 2019. možete pronaći objašnjenje za ovaj fenomen. Znak Ovna projiciran je u našem tijelu na područje mozga, reagirajući sa stajališta astrologije, na njegovu neprekidnu opskrbu kisikom, što je moguće uz neprekidnu opskrbu krvlju. Ako znate kada i kako najbolje podrezati kosu prema Ariesovom horoskopu, možete stabilizirati moždanu aktivnost.

Frizure ovog znaka zodijaka pomažu osobi da se mentalno koncentrira i donese najtočnije odluke za provedbu globalnih planova i projekata. Kratke niti, nije slučajno da poslovne žene, često odlučne, navikle na samostalno donošenje odluka i koje se mogu izvući iz najtežih situacija bez posljedica i potpore izvana, često biraju. Često ovaj stil prate i sportašice i žene koje su dinamične, s ubrzanim tempom života.

Bik

Frizure od kose srednje duljine savjetuju frizure Mjesečevog kalendara Taurus. Mogu se izvoditi u različitim tehnikama prema modnim trendovima. Ali glavna stvar je da su pramenovi ležali slobodno, stvarajući učinak neke nepažnje. Upravo je ova naizgled netaknuta prirodna ljepota i milost frizerke postignuta uz pomoć pametnih trikova talentiranog quafera.

Elegantne, tekuće kovrče, to nije lako postići bez korištenja modernih proizvoda za oblikovanje: lakova, gelova, voskova. Ali oni nisu dobrodošli pri stvaranju remek-djela na glavama Bika. A lunarni kalendar frizura u 2019. obećava onima koji su ispravno pokupili njegovu kosu, sretno u obavljanju transakcija s nekretninama.

Blizanci

To je znak horoskopa - elementa zraka i prostora. Jedinstvenost ovog znaka zodijaka leži u činjenici da se ne boji suvremenih pokusa s bojanjem i trajnim kovrčama. Kemijska sredstva ne oštećuju niti Blizanaca, čak i ako se odabere njihova idealna duljina - do ramena.

Valoviti kovrči, obojeni u pepeljastim i plavičastim tonovima, izgledaju lijepo i elegantno. Takve frizure omogućuju vam da uredite živčani sustav i dišne ​​organe. A njihova tajna moć leži u činjenici da 2019. godine pomažu izgraditi odnose s drugima i donijeti uspjeh u školi i na putovanjima.

rak

Taj tajanstveni znak horoskopa, neobjašnjivo povezan s srednjim vijekom. Vitezovi su u to vrijeme imali popularnu frizuru nalik na sadašnje četvorke. Križari ga nisu slučajno odabrali, jer su bili uvjereni da ih ispunjava energijom i snagom. Puška je pogodna i za naše suvremenike rođene u Raku.

Ova konstelacija utječe na genetsku memoriju. Stoga, Lunarni frizurni kalendar 2019. preporučuje bob onima koji žele izgraditi dobre odnose sa starijim članovima obitelji. Usput, ova elegantna frizura pomaže mladima da odaberu dostojnog partnera s kojim možete razmišljati o braku. I roditelji će odobriti ovog kandidata.

Lav

Teško je zamisliti kralja zvijeri bez njegove veličanstvene grive. Zato je, i za predstavnike ovog znaka horoskopa - idealno bujno mjesto kovrča. Da bi se postigla ta "prirodna" ljepota moguće je samo uz pomoć složene frizure. Blago kovrčave brave povećat će volumen i lakoću.

Ako vam priroda ne daje kovrče, možete koristiti uvijače. Ili, u dogovoru s majstorom da se pribjegne kemijskoj perm. Kalendar frizura savjetuje "lavlje grive" onima koji pate od kardiovaskularnih bolesti.

Osim toga, kosa znak Lava prema horoskopu, razviti kreativne sposobnosti. Oni će u 2019. godini pomoći da postanu samouvjereniji, ljubazniji i velikodušniji, vedriji, donoseći u svoj život malo romantike i slavlja.

Djevica

Ime ovog znaka horoskopa povezano je s lijepom ženom koja se trudi poboljšati svoj izgled. Djevice vole koristiti kozmetiku kako bi naglasile ljepotu i vješto prikrile svoje nedostatke. Tako je za njih uobičajena stvar - bojanje kose, nošenje perika, perika, obloga.

Zanimljivo je da sva ova umjetna sredstva i tehnike pomažu Djevicama u uspostavljanju snažnih kontakata s Kosmosom, koji im nesmetano šalje energiju, unatoč "trikovima" friziranja.

Mjesečni frizerski kalendar iz 2019. godine navodi da frizure koje preporučuju Djevice pomažu da se nose s ogromnim količinama napornog rada, pomažu im u studijama, raznim obrtima i trgovini, pa čak i poboljšavaju stanje probavnog trakta.

Vaga

Rođeni pod ovim znakom teže klasicima. Za njih, idealan izbor će biti vremenski testiran, elegantne frizure - bujne, ali stroge i elegantne. Dame odgovaraju elegantnom stilu koji naglašava tajanstvenu i nepristupačnost njihovog vlasnika.

Muškarci bi trebali odabrati elegantne, klasične frizure - stroge i koncizne. Vage često preferiraju elegantan i savršen, u svojoj prividnoj jednostavnosti, stilu oblačenja, što im omogućuje da se osjećaju ravnopravno s predstavnicima najviših društvenih krugova. To im jamči autoritet i poštovanje drugih i povjerenje kolega i poslovnih partnera. Vaga za kosu pomaže u reguliranju funkcije bubrega i mokraćnog sustava.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka elementa vode, stalno trebaju povećani protok energije. Za muškarce i žene Scorpions, stil "vamp" je organski - ravne i glatke niti.

Ako su kratke, onda dodaju malo vatre i strasti u "vodenu" esenciju. Što im zauzvrat daje seksualnost i jednostavno privlači pripadnike suprotnog spola. A što više pažnje, divljenja, ljepše osjećaju Škorpioni.

Njihova demonska privlačnost, naglašena stilom "la vamp", zahtijeva stalnu podršku napajanja odozgo, osobito u neobičnim, izvanrednim situacijama. Ona također pomaže u održavanju zdravih organa reproduktivnog sustava i ne gubi seksualne želje.

Strijelac

Pod ovim znakom horoskopa često se rađaju ljudi koji su prilično konzervativni. Izbjegavaju ekstravaganciju u izgledu i djelovanju. Ali istodobno im je tuđa strogost i pretjerana suzdržanost.

Za žene pod znakom Strijelca, lunarni kalendar frizura 2019. nudi varijantu drevne grčke boginje Atene Pallas, koja je, kao hrabri ratnik, nosila udobno kratku kosu (bangs) ispred lica i dugačak konjski rep u potiljku. Otprilike isti, ali muški dizajn kose i preferirani Zeus Thunderer.

Možda nisu svi predstavnici jačeg spola danas spremni odlučiti se za tako smionu, ekstravagantnu frizuru danas, ali to možete vidjeti u strahu od filmova o Tarzanu ili njegovom imenjaku, koji sada popularizira ljepotu muškog tijela.

Pravilno odabran za frizuru lunarnog horoskopa 2019., pomaže Strijelcu da postigne uspjeh u politici, umjetnosti, religiji i svećenstvu. I u stanju je učinkovito prilagoditi rad jetre.

Ovaj znak, koji pripada elementu Vatre, karakterizira ljude rođene u razdoblju njegove "vladavine" kao pragmatične i aktivne. Oni su umjereno svjetski, ekonomični i pogodni za vrijednost, i njihovo vrijeme i trud. Jer Strijelac, prema lunarnom horoskopu stane frizure koje zahtijevaju minimalnu njegu i njegu.

Jarac

Zanimljivo je da gospoda ovog znaka često intuitivno biraju vrlo kratke frizure ili preopterećuju glave. I djeluju ispravno, jer ih taj brutalni stil ne sprječava da jasno podignu energijske vibracije i crpe energiju ovisnosti o ovoj konstelaciji.

Žene više vole podšišane kose ispod kape, šešira ili marame. I često ispod pokrivala za glavu skrivaju raskošnu pletenicu, koju cijene, ponosni su i nikada neće pristati odrezati čak i zbog karijernih težnji.

Jarci su praktičari koji se nalaze upravo u primijenjenim poljima. Oni su materijalisti sa zlatnim rukama. Njihova frizura pogoduje koštanom sustavu i zubima.

Aquarians

Ako ste rođeni pod ovim znakom horoskopa, vrlo je podložan najnovijim modnim trendovima. A to je ispravna pozicija, jer za Aquarius nema jasnih preporuka o duljini, boji kose i preporukama za njihov stil.

Oni su u pravu kada odlučuju o najhrabrijim eksperimentima. Na primjer, punk Iroquois, dugi hipi uvojci ili ekstremno lakonski, kratke frizure u minimalnom stilu.

Izbor nove frizure za Aquarius, ponekad ispred vremena, otvaraju mu se poslovni izgledi, novi projekti i unosne veze. Pod kontrolom ovog znaka nalaze se žile, arterije i vene.

riba

To su ljudi uronjeni u misticizam, koji traže smisao postojanja i simboliziraju sklad svemira. Njihove frizure trebaju biti složene, a sastoje se od isprepletenih niti, na primjer, lukavih pletenica, zapravo, odraz su različitih elemenata svemira, međusobno povezanih.

Takve složene dizajne kose daju energiju ribi i jamče zaštitu viših sila. Istodobno, 2019. godine, usklađuju život Riba, usavršavaju njihovu sudbinu i pomažu u realizaciji smjelih ideja i kreativnih planova.

Predstavnici ovog znaka horoskopa, mir je izuzetno važan. Zato će pravilno izabrana frizura održati njihov nervni sustav u redu, prilagoditi metabolizam i općenito imati snažan iscjeljujući učinak na cijelo tijelo.

Kada je bolje rezati kosu na lunarne dane

 1. Dan mjeseca Šišanje će život učiniti kraćim.
 2. Dan mjeseca Nakon posjeta kozmetičkom salonu, sporovi i prepirke su vjerojatno.
 3. Dan mjeseca Ako poremete kosu, oštetit ćete zdravlje. Još jedan rizik gubitka ili gluposti da se potroši novac.
 4. Dan mjeseca Postoje rizici za izazivanje bolesti nazofarinksa i usne šupljine. Šišanje će uzrokovati nelagodu i strah od gubitka voljenih.
 5. Dan mjeseca Povoljno vrijeme za novu frizuru. Povećat ćete kapital i dobiti novu imovinu.
 6. Dan mjeseca Loše razdoblje, jer možete "uhvatiti" prehladu i druge viruse. Uštipkan nos, crvene oči - sve je malo vjerojatno da će vam dodati ljepotu i šarm.
 7. Dan mjeseca Nova frizura katalizira oko vas mržnju i prepirke. Možete se svađati s vođom ili s voljenom osobom. U tibetanskom kalendaru ovaj je dan nazvan “spaljivanjem”, jer svaki utjecaj na kovrče i pramenove dovodi do ozbiljnog pogoršanja zdravlja.
 8. Dan mjeseca Požuri se gospodaru. Vi se izvana mijenjaju i dobivate priliku živjeti sretno zauvijek, u poštovanju i časti.
 9. Dan mjeseca Bolesti nesreće, to je ono na što će ovaj dan šišati.
 10. Dan mjeseca Odvratan dan, također "puštanje" svih vrsta virusa u vaše tijelo.
 11. Dan mjeseca Izrežite kosu danas, tada ćete steći jasnoću uma, sklad i dosljednost misli. Ili možda dobiti dar predviđanja.
 12. Dan mjeseca Frizura danas povećava rizik od ozljeda i drugih prijetnji životu.
 13. Dan mjeseca A to je, za razliku od svih znakova, jedan od najboljih trenutaka za transformaciju uz pomoć frizerskih škare. Frizura će biti lijepa, pa čak i sve stvari idu kao sat.
 14. Dan mjeseca Odlučite se za frizuru, upravo sada, ako želite poboljšati svoju financijsku situaciju i dobiti pohvale od svojih nadređenih.
 15. Dan mjeseca Bolje da danas ne stignemo na prag brijačnice! Ako zanemarimo ovu preporuku, onda su vjerojatni mentalni poremećaji, panična i hipertenzivna kriza.
 16. Dan mjeseca Na taj čudan dan, manipulacije s kosom mogu dovesti do grešaka i ponovnog rađanja ili pogoršanja destruktivnih navika. Na primjer, ne možete prevladati napast da pušite ili pijete alkohol bez ikakve mjere.
 17. Dan mjeseca Nemojte rezati kosu, inače su vjerojatno zdravstveni problemi, ozljede i zdravstveni problemi. Živčani sustav će biti posebno ranjiv. Na Istoku se smatralo da doticanje niti na ovaj dan može aktivirati sile zlih duhova.
 18. Dan mjeseca Strašno nije pravo vrijeme za posjet frizeru. Prvo, pljačkaši mogu ući u vašu kuću dok sjedite na stolici. Drugo, kućni ljubimci (mačke, psi i druge životinje) očekuju vaše nevolje i, ako brinu o vlasniku, mogu se razboljeti. U Tibetu se ovaj dan zvao "spaljivanjem", odnosno posljedice rezanja mogu biti vrlo opasne za zdravlje i život.
 19. Dan mjeseca Pričekajte ovaj dan! Frizura danas doprinosi produljenju života.
 20. Dan mjeseca Trebalo bi odgoditi planove za novu frizuru. Inače ćete pasti u depresiju, osjećati apatiju prema svemu što vas okružuje.
 21. Dan mjeseca Izvrsno vrijeme za dobru frizuru, poboljšanje dobrog raspoloženja i da vam se Fortune nasmiješi.
 22. Dan mjeseca Današnja frizura pomaže u množenju u svim osjetilima. To je, s jedne strane, poboljšanje vašeg blagostanja i dobivanje neke nove imovine. S druge strane, riskirate gubitak težine.
 23. Dan mjeseca Izrežite kosu i bit će iznimno nezadovoljni svojim izgledom - u ogledalu će vas čudna osoba sa strašnom tenom gledati! Osim toga, također trpe gubitke.
 24. Ako vam je vaše zdravlje drago, onda odgodite posjet salonu! Ovaj dan, Lunarni frizerski kalendar se ne preporuča za skraćivanje duljine kose.
 25. Dan mjeseca Danas, škare i češalj ako dodirnete kosu, uzrokovat će očne bolesti. To može biti banalan ječam ili ozbiljno pogoršanje vida.
 26. Dan mjeseca Nova frizura je jamstvo sreće i radosti na ovaj dan!
 27. Dan mjeseca Izvrsno ako danas napravite novu frizuru! Donijet će vam sreću i prosperitet.
 28. Dan mjeseca Ako želite nekoga stvarno voljeti, onda ne oklijevajte s odlukom da napravite novu frizuru. Izaći ćete iz frizerke neodoljive.
 29. Dan mjeseca Ne rezajte kosu danas. Ovo je vrlo nepovoljno razdoblje u kojem vaša karma može patiti.
 30. Dan mjeseca Zapamtite da je ovaj dan najopasniji za frizure. To može donijeti nesreću, nevolje, kontakt s neprijateljem, ili čak izazvati nesreću na autocesti.

Kako ne biste propustili povoljne dane, ostavite bilješke i podsjetnike u kalendaru googleu ili kalendarskom yandexu

Frizure koje se mijenjaju za bolji život

Čak i ako znate sa sigurnošću kada je bolje rezati kosu, još uvijek morate razmišljati: zašto napraviti novu frizuru ili obojiti vlastite niti? Uostalom, ove manipulacije izgledom će utjecati na vaše blagostanje, pa čak i na vaš stav. Mjesečeve frizure za kalendar 2019 i astrologija pomoći će vam odabrati stil i vrstu frizure koja odgovara vašem unutarnjem "ja". Ovo jedinstveno znanje će vas naučiti kako modelirati svoj život, promijeniti svoju sudbinu i pozitivno utjecati na vaše blagostanje i zdravlje.

Mi smo zemljaci, u naivnoj smo sigurnosti, vjerujući da je dovoljno znati vašu lokaciju prema geografskim koordinatama ili poštanskoj adresi. Ali mi rijetko razmišljamo o činjenici da smo i dio ogromnog prostora zvanog Kosmos. Ima snažan učinak na sva živa bića na planeti Zemlji. Dobili smo svjetlo, energiju, Mjesec, Sunce i druge objekte iz svemira. Oni izazivaju razne vrste ekoloških katastrofa, potiču najjače elektromagnetske oluje.

Mjesto našeg boravka, naravno, također ostavlja određeni trag na nas, naše blagostanje i ponašanje. Uostalom, mi nesvjesno postajemo sudionici svemirskih procesa koji su trenutno usmjereni na određeni dio svijeta. Vjeruje se da nam zvijezde šalju najčišću energiju. Među njima je najmoćniji - sunce. Tijekom godine prolazi 12 glavnih zviježđa, koja su nam poznata iz naziva znakova zodijaka.

U metafizici, kosa je mikroskopska antena koja prima kozmičku energiju i ponovno je prenosi u ljudsko tijelo. Ako promijenimo duljinu ili boju niti, tok te energije također varira.

To znači da prije nego što se odlučite za novu frizuru, trebate analizirati ono čemu težite 2019., što vam nedostaje. Možda sanjate sreću u svom osobnom životu, ili je glavni cilj zapanjujuća karijera i široko javno priznanje?

Nakon što ste definirali svoje prioritete, dobivate priliku promijeniti svoju sudbinu uz pomoć takve jednostavne, kao što se čini na prvi pogled, metode, kao što je uspješna frizura. Pretpostavimo da sada imate profesionalna dostignuća. Zatim morate odabrati frizuru zemaljskog ili vatrenog znaka zodijaka. Ako trenutno želite ojačati svoj položaj u društvu, onda će vam energija frizura tipičnih znakova Zemlje ili Vage pomoći.

Kada u 2019. godini postavite cilj da pridobijete podršku drugih i ostvarite korisne kontakte, kao i da steknete nova znanja ili informacije, onda se trebate rukovoditi frizurama koje se preporučuju za znakove zraka i djevice.

Ljudi koji nemaju osobni život, trebali bi pogledati frizuru elemenata vode i vatre. Ako ste donijeli odluku i točno znate što želite u ovom trenutku, zapamtite još jedno važno pravilo: Vaš horoskopski znak ne bi trebao biti u suprotnosti sa stilom odabrane frizure, pa je rezanje i oblikovanje vatre pogodno za ljude čiji rođendani padaju u vatrenom ili prozračnom razdoblju zvijezda zodijaka. Ali rođeni pod znakom Vode, oni su kontraindicirani, jer će uplašiti sreću.

Ako vaš znak pripada elementima zraka ili vatre, slobodno odaberite frizuru zračnog znaka. Kada vaš rođendan padne u vrijeme Bika, Vage ili Djevice, onda ne treba žuriti s "zračnim" frizurama. Neće vam donijeti sreću i uspjeh.

Prema tome, ljudi rođeni pod znakovima Riba, Rakovi i Škorpioni prilagođeni su vodenim frizurama, kao i svim stilovima koje preporučuju znakovi Zemlje. Ali "vatrene" frizure treba izbjegavati.

Frizure zemaljskih znakova korisne su za odabir predstavnika znakova Zemlje i Vode, a za "prozračne" Blizance, Vagu i Vodenjake, one su jednostavno štetne.

Znate li da boja vaše kose određuje koju energiju nebeskog tijela crpite? A oblik frizure daje odgovor na pitanje, koju vrstu energije najviše koristite. Ravne, duge, glatke, kao da su tekuće kovrče karakteristične za znakove vode.

Ljudi sa zračnim oznakama obično preferiraju valovite niti srednje duljine.

Na glavama tih ljudi često se mogu vidjeti nestašni, gusti, vihori i kovrče. koji je rođen pod pokroviteljstvom Djevice, Bika i Jarca, u elementima Zemlje.

Kosa crvenkaste, brončane i zlatne nijanse, često kratko ošišane na tjemenu i fronti, u pravilu imaju one koji su od rođenja bili vatreni pokrovitelji: Ovan, Lav i Strijelac.

Duljina kose određuje brzinu i količinu energije koju osoba može opaziti. Dakle, što su dulje trake, više energije privlači, ali u isto vrijeme dolazi do toga sporije. Duga kosa daje osobi više energije, ali njegova reakcija na događaje oko njega prilično je spora. Kratka frizura, naprotiv, brzo i impulsivno reagira na sve.

Tu je takav znak: ako nemate razloga da se žale na sudbinu, onda ne žurite rezati kosu. Ali kad stvari nisu onakve kakve biste željeli, onda ih isijecite bez sažaljenja. Također se primjećuje da mnoge žene koje su uspjele u poslovanju nose kratke frizure. No kućna tijela i „samo mame“ često drže pletenice ili frizure svoju kosu srednje duljine. Odavde zaključuju da dinamična kratka frizura dodaje ženama aktivnosti i uči muškarce da strateški razmišljaju.

Korisni savjeti

Mjesečev kalendar iz 2019. pomaže promijeniti vašu sudbinu na bolje, ali u arsenalu iskusnih ljepota iz davnih vremena postoji mnogo načina da održite kosu zdravom i sjajnom. Danas, ove tajne su u potražnji više nego ikad, jer čimbenici koji negativno utječu na stanje frizure - glavni ukras lijepe žene, postaje sve više i više.

Koji stari recepti mogu uspješno koristiti naše suvremenike?
Ovo, na primjer, tratinčica. Plavuše svih vremena i naroda koristile su izmetom farmaceutske kamilice kao sredstvo za regeneriranje, dajući kovrče sjajnom i zlatnom nijansom. Pripremite otopinu po stopi od četiri žlice suhe trave po šalici kipuće vode.

Još jedna mogućnost popularna kod plavuša je limun. Ako ga razrijedite u određenom omjeru s vodom i stavite ovu otopinu na oprane niti, njihovo stanje će se znatno poboljšati. Međutim, terapija limuna nije pogodna za žene smeđe kose i brinete. Njihova kosa može dobiti ružnu žutu nijansu.

Stanje kose izravno ovisi o prehrani. Izbornik mora biti uravnotežen i sadržavati dovoljnu količinu proteinske hrane koja pozitivno utječe na rast i izgled niti. Nedavne studije znanstvenika dokazale su prednosti prirodne svilene posteljine. Ispostavlja se da ako se glava naslanja na svilenu jastučnicu, onda se kosa ne ozlijedi ili zapetlja, što također povoljno utječe na njihovo stanje.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/