logo

Da li muškarci boje kosu

Za muškarce, pogotovo one koji prvi put žele dobiti novu nijansu kose, mnogi pojmovi u modernom svijetu bojenja mogu biti potpuno zbunjujući.

Razumjeti ovaj nered i dobiti samo činjenice koje trebate pronaći svoju boju i pravi proizvod, mi ćemo vam pomoći sada. Bez obzira jeste li primijetili svoju prvu sijedu kosu ili želite samo ažurirati svoj izgled, upotrijebite nekoliko jednostavnih savjeta koje smo naveli u nastavku.

Mogu li muškarci obojiti kosu

Prije svega, prije nego što uđemo u gore navedene savjete, odgovorimo na pitanje koje često čujemo: trebaju li muškarci obojiti kosu? Odgovor je: ako želite obojiti kosu, morate to učiniti bez obzira na spol! Ako ste muškarac i želite promijeniti izgled ili samo pomisliti da će vaša kosa izgledati bolje s malom promjenom boje, bojanje kose je ono što trebate! Stoga ne oklijevajte samo zato što mislite da bojanje kose nije za vas.

Kako odabrati boju za kosu za muškarce

Želite li pronaći samo mušku boju za kosu? Ne činite to, pogotovo ne u svakoj trgovini možete pronaći takav proizvod. Na primjer, korištenje posebne muške boje za smeđu kosu neće vam dati bolje rezultate nego ako biste koristili istu smeđu boju kao i vaša djevojka ili sestra. Istina je da muškarci mogu obojiti kosu istim proizvodima koje žene koriste. Jedina razlika je u tome što ćete možda trebati manju količinu proizvoda za pokrivanje cijele glave, pogotovo ako volite kratke frizure.

Jedina iznimka od ovog pravila je ako želite obojiti kosu na licu. Iako u potpunosti odobravamo bojenje vaše brade ili obrva, vjerojatno ne biste trebali koristiti iste proizvode koje ste koristili za ostatak kose. Za bradu, brkove i obrve trebate koristiti boju za kosu koja je posebno dizajnirana za to i sigurna je za dlake na licu.

Koju boju muškarca obojiti kosom

Boja u prirodnoj boji.

Ako siva kosa nije ono što želite nositi, najjednostavnije rješenje pri odabiru boje je povratak prirodnoj boji kose. Izgledat ćete kao vi, baš kao što ste izgledali prije nekoliko godina. Odaberite boju što bliže prirodnoj nijansi i vodite računa o najtvrdokornijim sivim nitima. Za bojanje sijede kose bez napuštanja doma, pokušajte trajne (trajne) boje u obliku kremaste boje. Takvi proizvodi ne teku tijekom procesa bojenja i vrlo se lako nanose na kosu čak i rukama, bez pomoći četke.

Boja muške kose u sivoj boji.

Ne žele svi se riješiti sijede kose, na kraju, potpuno ili djelomično siva glava čini vaš izgled izvanrednim, mudrim, kompetentnim i iskusnim. Pod tim mislimo da postoji razlog zašto danas vidite toliko modela, čak i vrlo mlade, koji posebno oblaže kosu, oponašajući sijedu kosu. I tu boju možete namjerno održavati! Primjerice, da biste dobili ovu boju kod kuće, koristite L'Oréal Paris Féria u višeslojnoj svjetlucavoj boji srebrne kose, samo slijedite upute koje ste dobili s bojom.

Naravno, kako bi izgledali ovako, morate biti sigurni da je stanje vaše kose u dobrom stanju. Koristite šampon za vašu kosu, na primjer, zgušnjavanje šampona će biti odlična opcija za starenje kose, pomoći će da vam kosa bude deblja, kao i da uklonite suhoću i tupost koja prati prirodnu sivu kosu.

Označavanje muškaraca.

Lagani bljesak na kosi muškarca, načinjen laganim dodirom, učinit će da oni oko vas pogode gdje provodite ljeto. Ove tanke, svjetlucave niti nisu pogodne samo za žene, već mogu dodati dubinu i dimenziju muškom repu kose. Pokušajte koristiti poseban set za osvjetljenje, odabirom boje koja je najmanje nekoliko nijansi svjetlija od vaše prirodne boje kose. Osvijetlite samo vrhove i pramenove na sljepoočnicama. Ideja je izgledati kao da ste proveli neko vrijeme šetajući plažom cijelo ljeto.

Ekstremna boja za mušku kosu.

Nije svatko vezan za njihovu prirodnu boju kose, i nema razloga za to. Ako ste ljubitelj avanture i predani ste potpunoj promjeni boje, svakako to učinite. Da biste drastično promijenili vašu nijansu, za zabavniju opciju, isprobajte polutrajne (boje) boje za kosu, kao što su tirkizne ili plave nijanse. Imajte na umu da će svjetlija boja vaše izvorne boje kose biti svjetlija. Ako je vaša osnovna boja previše tamna, trebat ćete unaprijed osvijetliti kosu.

Niste sigurni je li vam takva ekstremna boja kose? Upotrijebite privremenu boju koja se ispire s kose kada prvi put koristite šampon, a možete isprobati svjetliju boju s bojom L'Oréal Paris Colorista ili L'Oréal Paris Colorista sprejom.

Privremeno maskiranje korijena

Ako se odlučite za bojenje sijede kose u prirodnoj boji, tada nijansiranje prerastanja sivih korijena će postati vaš redoviti postupak. A kada nemate vremena za sljedeću boju, možete koristiti privremeni alat za maskiranje. Nanosi se samo na vidljiva područja sijede kose, kao što su sljepoočnice i duž rastanka.

Na primjer, prikladno je kupiti i zadržati takvo vozilo s vama na putovanjima, marker za slikanje sijede kose s L'reala, koji će za nekoliko minuta sakriti ponovno nabiranje sivih korijena kose, a istovremeno se uklopiti u bilo koji džep. Glavna stvar pri kupnji odabrati prikladnu hlad.

http://hair-trends.ru/sredstva-dlya-okrashivaniya/krasyat-li-muzhchiny-volosy/

Sve o bojanju muške kose

Stanje kose indirektan je pokazatelj ljudskog zdravlja, a stanje frizure pokazuje koliko je odgovorno u brizi za sebe i stvaranju slike. A ako su se prije pitanja o njezi kose uglavnom odnosili samo na žene, danas mnogi muškarci čak i boje kosu kako bi sakrili sijedu kosu ili tupu neujednačenu boju.

Danas mnoge televizijske zvijezde, uspješne osobe i medijska lica radije boje kosu za muškarce, budući da je izgled suvremenom čovjeku njegova posjetnica. A cilj nije toliko važan, zašto čovjek treba bojanje, bilo da mijenja sliku ili kamuflira sijedu kosu, glavna stvar je besprijekoran izgled kose, odnosno konačni rezultat. Da biste to učinili, važno je odabrati pravu marku boja i boja, kao i ispravnu proceduru.

Povijest muškog bojanja kose

Općenito, po prvi put, povijest bojenja muške kose potječe iz više od 3 tisuće godina, kada su asirski travari i dalje mijenjali boju kose uz pomoć biljaka. Tada je u davnim vremenima takav postupak proveden samo da bi se odredio poseban status osobe, a ponekad je to bilo pitanje sakralnih postupaka. Egipćani su koristili kanu ili kohl kako bi potamnili boju kose, pokazujući svoj status.

Kleopatra je koristila periku s tamnom kosom kako bi još više naglasila svoju posebnost. Grci su, naprotiv, naglašavali svoju individualnost i status sa zlatnim i pepeljastim nijansama kose, koristeći aromatične prahove koji su pokrenuli kosu. Plava kosa također je bila cijenjena u drevnom Rimu, a onda je svjetlost muške kose bila moguća uz pomoć ljekovitog bilja, dunje i pepela, ili je satima kosa držala pod izravnim sunčevim zrakama.

Zahvaljujući kraljici Elizabeti I iz Engleske, mnogi njezini sljedbenici i ispitanici radije su joj obojili kosu u bakrenoj boji koristeći sve moguće načine. U XIX. Stoljeću, u drugoj polovici, Europa je prihvatila modu svjetlosnih kovrči, a tek 1867. godine otkrio je sijevajući vodik peroksid kemičar E.H.Tiellay i frizer Leon Hugot. Do danas, ova tehnika se samo poboljšava i nadopunjuje drugim tehnologijama, ali podupire bojanje kose.

Za i protiv postupka

Da biste razumjeli koliko je prikladno bojanje kose za muškarce potrebno je upoznati sve prednosti i nedostatke takvog postupka. Prednosti bojadisanja kose muškaraca stručnjaci uključuju kriterije kao što su:

 • kamuflaža sijede kose i pomlađivanje izgleda čovjeka;
 • promjena kardinalne slike;
 • davanje kose bogatoj nijansi, bliskoj prirodnoj boji;
 • povećati samopouzdanje muškaraca.

Unatoč takvim značajnim prednostima slikanja muške kose, postupak još uvijek ima nedostatke. Na primjer, visoka cijena postupaka, kao i potreba za stalnim bojanjem i korekcijom boje kako kosa raste. Mnoge boje su stresne za kosu, kao i učinci kemijskih komponenti u sastavu. Kosa može postati suha, nestašna i lomljiva, sklona gubitku. Skalp može negativno reagirati na kontakt s sastavom boje, uzrokujući perut i iritaciju.

Trajanje bojenja različitim bojama

Općenito, bojenje kose može trajati od nekoliko minuta do pola sata, sve ovisi o vrsti odabrane boje i očekivanom rezultatu. Općenito, boje koje ne sadrže amonijak mogu se čuvati do 30 minuta, ovisno o željenom stupnju zasićenja kose pigmentom. Ako govorimo o boje s amonijakom, potrebno je zadržati sastav na kosu ne više od 15-25 minuta, uzimajući u obzir vremenski interval koji je potreban za primjenu boje.

Mnoge popularne marke boja za kosu nude krem ​​boje, pjene i gelove koje treba držati na kosi samo 5-15 minuta, a zatim isprati. Trajne boje ne zahtijevaju dugotrajno starenje, čime se štiti struktura kose i vlasište od produljenog dodira s sastavom kozmetičkih proizvoda. Ove boje će koštati više, ali se troškovi isplati.

Kako odabrati pravu boju?

Kako praksa pokazuje, bojanje kose za većinu muškaraca slijedi jedan cilj - skrivanje rane sijede kose. Muškarci ne nastoje drastično promijeniti boju kose, kako se ne bi šokirali u društvu, pa biraju boje nijanse koje su bliske njihovoj prirodnoj boji kose. U tom smislu, paleta bilo koje marke boja za muškarce je ograničena na 6-8 nijansi - crnu boju kose, nekoliko opcija smeđih i svijetlo smeđih tonova.

Morate odabrati boju prema strukturi kose kako slijedi:

 1. Za grubu, gustu i snažnu kosu bolje odgovara klasičnoj kremi za boje, koja se gusto nanosi na kosu i nosi sijedu kosu.
 2. Za oštećenu i oskudnu kosu, stručnjaci savjetuju korištenje gel boje, lagane teksture koja je idealno raspoređena kroz kosu i staje samo 5-10 minuta.
 3. Za kosu s blagom sivom kosom prikladna boja za pjenu. Tekuća je i može se malo otjecati, ali istodobno njena zračna konzistencija nježno obavija dlačice.
 4. Za kosu koja nema svjetlinu izvorne boje, tonirani šampon je idealan. Može se koristiti umjesto uobičajenog sredstva za pranje kose.

Potrebno je odabrati boju prema principu djelovanja, tri su otporne, umjereno otporne i štedljive boje s prirodnim sastavom bez amonijaka. Amonijak boje je bolje odabrati one ljude koji imaju gustu i gustu kosu, ne podliježe ne-amonijačne boje. Ali takve alate možete koristiti ne više od 1 puta mjesečno. Kako bi se prirodna boja kose malo zasitila, bolje je koristiti blage boje bez amonijaka.

Osvjetljavanje kose: vrijedi li raditi?

Najkontroverzniji postupak danas je osvjetljavanje muške kose, jer svako izbjeljivanje kose znači doslovno ispiranje pigmenta iz strukture kose. Kao rezultat toga, prema mišljenju stručnjaka, kosa postaje "prazna" i beživotna. Kosi koja je prešla iz tamne nijanse u plavu, trebat će maksimalnu njegu uz pomoć bilo kojeg kozmetičkog proizvoda.

Osim toga, bijela muška kosa izgledat će samo kod muškaraca s hladnim izgledom, svijetlom kožom i očima. Osvijetliti kosu ne može kardinalno bojenje, i melirovanie cjedilu ili kose završava. U ovom slučaju, boja kose bijelih muškaraca bit će amonijak, jer nježne formulacije ne mogu posvijetliti kosu. U svakom slučaju, muške frizure s bojom u bijeloj boji bolje je povjeriti majstora u salonu.

Izvanredno bojenje

Rijetko, kreativna muška boja je tražena, jer su nestandardne opcije za frizure i frizure tek nedavno postale popularne i nisu uvijek uživale odobravanje društva.

Nekoliko je prednosti izvanrednog bojanja:

 • slika će biti nezaboravna i kompatibilna s trendovskom verzijom frizure i frizure;
 • ova boja savršeno ispravlja sve nedostatke i nedostatke u izgledu i stanju kose;
 • bojenje svijetlim bojama (npr. plava kosa ili crvena kosa) vratit će sjaj kose, energiju i život;
 • svijetle nijanse pomlađuju izgled čovjeka.

Na taj način kreativne muške frizure s bojanjem također mogu sugerirati obrnutu stranu medalje, odnosno mane i minuse. Takve mogućnosti slikanja često zahtijevaju korekciju i bojenje korijena kose. Ne voljeti rezultat bit će teško nadjačati druge mogućnosti slikanja. Osim toga, izvanredne opcije za slikanje muške kose koštat će mnogo više od standardnih postupaka.

Gdje je bolje raditi: kod frizera ili kod kuće?

Ako je muškarcu potrebna lagana boja kose i zasićenost njegove prirodne boje kose, a tijekom postupka će se koristiti nježne boje, nema potrebe za posjetom salonu ili frizeru. Isto se može reći i za upotrebu šampona u boji, koji se koriste kao standardna verzija šampona, ali s ciljem lagane promjene boje kose. Na primjer, svijetlo smeđa boja može učiniti tamnijim tonik ili pjenu bez amonijaka kod kuće.

Ako čovjek ima veliki postotak sijede kose, što će biti teško nositi sa standardnim bojama, bolje je posjetiti čarobnjaka koji će savjetovati visokokvalitetnu i otpornu boju. Osim toga, frizer će moći odabrati pravu boju boje, uzimajući u obzir čovjekovu prirodnu boju kose, kako bi krajnji rezultat bio što prirodniji. Izvanrednu boju (siva obojena kosa, tj. Slikanje u sivoj boji) može obaviti samo iskusni majstor.

Galerija fotografija

zaključak

Muško bojanje kose zahtijeva posebna znanja, vještine i pravilan odabir sredstava za bojanje, ovisno o strukturi kose i željama glede konačnog rezultata.

Odabrani agens treba biti prirodan i blizak prirodnoj boji kose, iako su danas u trendu radikalne varijante muškog bojanja kose. No, češće nego što je to slučaj, važno je da muškarac sakrije svoju ranu sijedu kosu, za to mu je potrebno samo odabrati djelotvornu, ali štedljivu boju, a nakon bojenja mora osigurati kompetentnu brigu za svoju kosu.

http://afmen.online/vse-pro-okrashivanie-muzhskih-volos.html

Muška boja za kosu - kako odabrati boju i dobiti prirodan rezultat

Nema ničeg iznenađujućeg u tome što muškarci idu u kozmetičke salone. Želja za atraktivnošću zajednička je svima, bez obzira na spol. Manikura, pedikura, frizura, brijanje. Svake godine dobiva na popularnosti i mušku boju kose. Razlozi su različiti. To može biti promjena slike ili maskiranje sijede kose. Kako odabrati boju i tehniku ​​bojanja, dobiti prirodan rezultat i održati kosu zdravom? Odgovori na ova i druga pitanja u članku.

Značajke muškog bojenja

Postoji razlika između muške i ženske boje za kosu. Činjenica je da je kosa muškaraca čvršća od kose žena. Zbog veće razine testosterona u krvi, njihova struktura je gusta. Stoga, predstavnici jačeg seksualnog dlaka teško je obojiti. Osobito korijenska zona.

Koje nijanse i boje se koriste za bojanje

Mnogi muškarci kažu da je to samo za žene. To je zbog nedostatka informacija. Uostalom, slika brutalnog čovjeka s neprirodnom bojom kose nacrtana je poput perike. Nije. Danas su univerzalne palete prirodnih boja već dugo razvijene. Kada korijeni rastu, nema oštre prijelaza boje.

Za tamnu kosu savršena nijansa:

 • crna;
 • brineta;
 • tamno smeđa kosa;
 • svijetlosmeđa;
 • tamno plava.

Vijeće. Boja kestena sama po sebi je luksuzna i privlači poglede drugih. Vrlo je važno ne pretjerivati ​​s ovom vrstom boje, strogo poštujući vrijeme izlaganja.

Za svijetlu kosu pristupit će sjeni:

 • vrlo lijepa plavuša;
 • plavuša plavuša;
 • tamnoplava;
 • tamnoplava;
 • svjetlo plava.

Takve boje jednostavno savršeno osvježavaju plavu i plavu kosu, prisiljavajući domaću nijansu da igra.

Ovisnost o šišanju i dužini kose

Ako imate sportsku frizuru ili kosu koja je prekratka (manje od 2 cm), slikanje u jednoj boji će učiniti. Prirodne nijanse izgledat će dobro.

Za bojenje držači duge kose ne biraju previše zasićene boje. Kada koristite nijanse koje se radikalno razlikuju od izvorne boje kose, frizura će izgledati smiješno, poput perike.

Prirodno osvjetljenje omogućuje elegantno ažuriranje slike. Također dobro prilagođen toniranje.

Tehnike bojanja

Postoje različite vrste mrlja koje se odabiru ovisno o željenom rezultatu. Glavne od njih su:

Upozorenje! Najčešća tehnika bojenja je isticanje. Bojanje u svjetlu nijanse ne samo osvježava, ali i "briše" s lica nekoliko godina. Ova metoda bojenja smatra se dobroćudnom, jer podrazumijeva primjenu koja ne dodiruje korijenje.

Isticanje se može izvršiti na dva načina:

 • Uz pomoć folije. To je klasična metoda koja se temelji na omatanju kose u foliji. To je vrlo jednostavno i za brijačnicu i za kuću. Princip djelovanja - nit se odvaja, stavlja se na komadić folije, a zatim se nanosi boja. Nakon toga, folija je uredno presavijena, kao da "omata" pramen u nju. Za praktičnost, možete zabiti pramenove na glavu uz pomoć nevidljivih žena.
 • Uz pomoć kapice s rupama. Ova kapa je izrađena od silikona. Po želji, može se napraviti neovisno o kapi za bazen. Načelo djelovanja - na glavu se stavlja kapica, kroz koje se planiraju obojiti niti, te se uvlače u rupe. Na njih se nanosi kompozicija slike. Nakon vremena izlaganja od 20-30 minuta, sastav se ispire šamponom.

Uz pomoć isticanja možete postići i blistav učinak i laganu iluziju izblijedjele kose.

Tu je i isticanje boja, što uključuje korištenje dvije ili više nijansi u isto vrijeme. Rezultat je vrlo duboka i raznobojna boja kose. Ova metoda slikanja izgleda stilski, ali kako bi se postigao taj učinak, važno je odabrati pravu nijansu tako da se dobro kombiniraju međusobno is glavnom bojom općenito.

Da biste dobili osloboditi od sive boje će pomoći toniranje. To vam omogućuje da daju željenu nijansu, kako bi se postigao najprirodniji učinak "vaše kose".

Trash - tehnika koju je izmislio Amerikanac, na drugačiji način poznat kao "slobodna ruka". Sastoji se od neuređenog obojenja cijele duljine ili vrhova kose.

Balayazh je tehnika bojanja, čiji je rezultat glatki prijelaz iz jedne boje u drugu bez granica. Može biti i prirodne boje i izražajne.

Za i protiv staining

Korištenje boje može:

 • osvježite ili drastično promijenite sliku;
 • riješite se sijede kose i "izgledajte mlađe".

To su dvije vrlo moćne prednosti, jer ljepota i mladost sa sobom donose samopouzdanje.

Međutim, postoje nedostaci koji uključuju:

 • visoki troškovi postupka;
 • dugo vremena za izvođenje postupka;
 • vjerojatnost postojanja dvije mrlje u isto vrijeme umjesto jedne;
 • boje za kosu.

Često je muško bojenje skuplje od ženskog. Zvuči paradoksalno, jer je muška kosa često kraća. Boja može ići manje, ali sam posao je vrlo naporan.

Jedan od načina da dobijete rezultat što je moguće bliže onome što želite je da detaljno opišete što želite, a bolje je pokazati majstoru živopisan primjer u obliku fotografije. Ne bojte se promijeniti i izraziti se.

Važni savjeti i popularni muški proizvodi za njegu kose:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/muzhchinam

Moraju li muškarci slikati svoje sijede dlake ili se radovati u njima?

Anatomija sijede kose.

To se dogodilo neposredno prije nego što se slika drvosječe počela povezivati ​​s nečim vrlo starim.

Ova slika me nije smetala. Tako sam se osjećao. Naravno, sivi čovjek natjera čovjeka da se ističe iz gomile. Daje mu diplomu. Pogledajte Bill Clintona. Pogledajte novinara Andersona Coopera, on ima lice mladog dječaka, mora da mu je bila rana sijeda kosa, pomogla mu da dobije posao u CNN-u.

Ali sijeda kosa može učiniti da izgledate starije nego što se osjećate ili ono što doista niste.

Prema Buddhinim učenjima, "siva kosa je preteča anđela koju je poslao bog smrti." Ili, kako je Cooper šaptao, "Prijevod: Siva je šapat prirode," Ti umireš ".

S brade.

Vrijeme je za istraživanje.

Uzroci sijede kose još nisu poznati.

Otkrio sam da siva kosa može biti jedan od znakova starenja, ali znanstvenici još uvijek ne razumiju zašto se to događa. Jedan od svjetskih stručnjaka za sijedu kosu - Desmond Tobin, doktor znanosti, istraživač na Sveučilištu Bradford u Engleskoj. Kad sam ga kontaktirao, ljubazno mi je poslao hrpu znanstvenih radova s ​​imenima kao što su "Sedin: gerontobiologija pigmentne jedinice folikula dlake" i "ciklus i pigmentacija kose: dinamičke interakcije i promjene povezane s starenjem".

Uronio sam u studiju, nadahnut činjenicom da znanost problem sijede kose shvaća tako ozbiljno.

Naravno, nasljednost igra ulogu, jer se rana sijeda kosa pojavljuje u obiteljima. Postoje i rasne razlike. Kod bijelih muškaraca, kosa obično postaje siva nakon 30, prema Tobinu. U Aziji, počinje nakon 35, a kod Afroamerikanaca nakon 40. Od tog doba, rizik od sivila povećava se za 10-20% svakog desetljeća. Tobin tvrdi: "dobro poznato željezno pravilo o sijedanju jest da do 50. godine 50% populacije ima 50% sijede kose."

Ulazim u tih 50%.

Bojati se ili ne bojiti kosu muškarca?

Siva kosa, nažalost, gotovo je neizbježna za većinu muškaraca. Ali to ne znači da bismo trebali živjeti s njom. Police ljekarni prepune su proizvoda koji poboljšavaju boju kose, što obećava da će ukloniti sijedu kosu i vratiti kosu na staru nijansu. David Kennell, viši potpredsjednik za istraživanje i razvoj tvrtke L'Oreal u Sjedinjenim Američkim Državama, jedan od vodećih proizvođača proizvoda za kosu, savjetuje da je bolje izabrati iz velikog broja opcija. "Proizvodi za muškarce sastoje se od četiri kategorije", kaže Kennell:

Postupno bojenje. "Grčka formula" koristi olovni acetat, koji potamni na zraku. Kosa se postupno boji, a možete zaustaviti i dosegnuti željenu nijansu.

Izravno bojanje. Leži u činjenici da obojene molekule prekrivaju kosu. Boja se vrlo lako primjenjuje. Nedostatak: boja se obično ispire nakon 6 - 10 šampona. Ali s druge strane, ne možete brinuti o sivim korijenima. Boja se ispere prije nego što ponovno naraste.

Pseudo-trajna boja. Također se naziva ton na ton, koristi peroksid, dopušta da se molekule boje rasporede duž kose, stvarajući tako konzistentniju boju. Proces bojanja obično traje 5 do 15 minuta, a boja traje dva puta duže nego kod izravnog bojanja.

Otporna boja. Koriste se i peroksid i amonijak, koji mogu posvijetliti prirodnu pigmentaciju kose, omogućujući čovjeku da odabere nijansu svjetliju od svoje prirodne boje kose. Ova kategorija proizvoda također se koristi za isticanje. Nedostatak: ako vam se ne sviđa boja, morat ćete je izdržati sve dok se kosa ne povrati, ili ćete morati ponovno slikati, a to će biti teže.

Borite se sami ili se obratite profesionalcu?

Ako je moguće, možete sami obojiti kosu, ali kada se trebate obratiti frizeru-stilistu? Standardne domaće boje za kosu dobro rade ako ih koristite za maskiranje ili bojanje male količine bijele kose, kaže Kennell. Ali ako imate puno sijede kose, onda ćete vjerojatno dobiti najbolji rezultat ako se okrenete profesionalcima.

Čak ni profesionalno bojanje kose nije vječno. Kada sive korijene rastu natrag, morat ćete ponovno slikati. Ako vam je kosa prilično siva, možda ćete se morati bojiti svaka 4 tjedna.

http://mensby.com/style/shine/572-gray-hair

Normalan čovjek ne boji kosu?

Bojenje muške kose posve je druga stvar. Ako žene boje kosu u svim dobnim skupinama, počevši od trenutka kada uspiju uvjeriti svoje roditelje i završiti s time kada još uvijek ne gube kritički, ali zainteresirani stav prema svom izgledu, muškarci boje kosu bliže starosti. Iznimka: glumci i modeli koji su prisiljeni promijeniti svoju profesionalnu boju i / ili nespremnost da razočaraju navijače.

Prije nekog vremena svojoj djevojci predstavio sam jednog starijeg gospodina (dobnu skupinu 60+). Dajući mu izvanredan opis, između ostalog, preporučio sam mu da je "savršeno normalna osoba." Pod "normalnim" nisam mislio na mentalno zdravlje (to je značilo da je to naravno), već na činjenicu da je on sasvim razumno, razumljivo, u dobrom smislu, obična osoba.

Nakon što je došlo poznanstvo, upitao sam prijatelja o utisku koji je gospodin učinio na njoj.

- Rekao sam ti da je normalan. Jeste li uvjereni?
- Da, ali čovjek koji boji kosu ne može biti normalan. Normalni muškarci ne boje kosu.
- I ne boji kosu.
- Boje. Siguran sam. Pogledajte i pogledajte.

Da budem iskren, prije njenih primjedbi nisam obraćao pozornost na frizuru ovog čovjeka. Kosa kao kosa - poput "smeđe". Sada znam sigurno da je moj prijatelj u pravu: gospodin boji kosu kako bi sakrio svoju sijedu kosu. Da je htio izgledati sjajno, izabrao bi nijansu "jesenskog patlidžana" ili "požara dvanaeste godine", ali je preferirao prirodnu nijansu karakterističnu za ljude u kategoriji 40-...

Pokazalo se da je prijatelj bio pronicljiviji od mene i stoga mislim da bi se trebale poštovati njezine riječi.
Dakle, džentlmen slika preko sijede kose. Redovito i marljivo. Može li biti normalno (u smislu koji sam opisao), ako nije glumac ili model, već uopće tko treba zadržati mladenačku sliku?

Može li boja za kosu biti "normalna"?

http://olga-srb.livejournal.com/255328.html

Značajke bojanja muške kose pomoću modernih alata

U većini slučajeva, muškarci pribjegavaju bojanju kose s pojavom sijede kose. Bijeli pramenovi mogu se pojaviti iu odrasloj dobi iu predstavnicima jačeg spola koji nisu stariji od 30 godina. Osim borbe protiv starosnih značajki, mnogi muškarci boje kosu kako bi je učinili privlačnijom i sjajnijom.

Ženska i muška boja razlikuju se po sastavu, jer struktura niti u muškaraca i žena ima svoje osobine. U članku će se raspravljati o pravilima za bojenje muške kose, preporukama za odabir boja i provođenju postupka kod kuće, kao i za njegu nakon bojenja.

Koje su boje

Nijanse muških boja razlikuju se od ženskih. Paleta je više suzdržana i ima prirodne nijanse. Za obilježja boja za muškarce pripadaju sljedeće:

 • Struktura muške kose je rigidnija. Sastav boja je aktivnija komponenta, s kojom možete obojiti sive niti;
 • Raspon boja modernih proizvoda je što je moguće bliže prirodnim nijansama. Muško bojenje uz njihovu pomoć će dati prirodnu prirodnu boju;
 • Boje za muškarce sastoje se od tvari pogodnih za izdržljivu mušku kosu, a to su razni vitamini i elementi u tragovima koji daju hlad i zdravlje. Zbog tog sastava, možete sigurno bojati kosu, kosa će uvijek izgledati dobro njegovan

U paketu s bojom možete pronaći upute za uporabu, rukavice pogodne za muške ruke, poseban aplikator za kratku kosu.

Neki su alati dizajnirani tako da nakon upotrebe siva kosa nije potpuno obojena, već samo obojena. Zbog tog učinka kosa izgleda najprirodnije.

Oblik ispisa može biti sljedeći:

 1. Krem boje.
 2. Mousse.
 3. Boje gel.

Najčešće se bojanje provodi uz pomoć krem ​​boje. Ova opcija je vrlo pogodna za korištenje, lako se distribuira kroz kosu, ne teče.

Pjena ima više tekuće konzistencije, lako je nanositi na kosu, ali kada se koristi postoji rizik od alergijskih reakcija i iritacije kože.

Gel se također lako nanosi, znači ravnomjerno pada na kosu, vrijeme bojenja ne traje više od 5-10 minuta.

Izbor sredstava za bojanje ovisi o željama i individualnim karakteristikama klijenta.

Preporuke za bojenje

Ako se odlučite za bojenje kose, zapamtite nekoliko jednostavnih pravila koja će vam pomoći da održite kosu zdravom.

Pravila bojanja:

 1. Bojanje je vrsta šoka za kosu. Muškarci i žene ne bi trebali provoditi ovaj postupak više od 1 puta mjesečno.
 2. Prilikom rješavanja kardinalne promjene boje, najbolje je koristiti usluge iskusnog majstora u kozmetičkom salonu ili frizerskom salonu.
 3. Prednost treba dati proizvodima koji uključuju prirodne vitamine, minerale, ulja.
 4. Izbjegavajte sumnjive proizvode nepoznatih marki, a kosu možete obojiti samo ako ste sigurni u kvalitetu proizvoda.
 5. Rezultat nakon bojenja ne odgovara uvijek boji na pakiranju. To ovisi o izvornoj boji muškaraca.
 6. Pokušajte izbjeći one koji sadrže karcinogene i druge štetne sastojke. Bojenje takvih proizvoda može negativno utjecati na vašu kosu, što će dovesti do gubitka njihovog sjaja, snage i zdravlja.

Postupak kućnog bojenja

Može se bojati kosu i muškarcima u frizerskom salonu i kod kuće. Postupak ne zahtijeva puno vremena i vještine. Muško bojenje može se podijeliti u nekoliko faza.

 1. Testirajte osjetljivost. Posebno je važno provesti testiranje prilikom prve uporabe boje. Da biste to učinili, dečki bi trebali staviti nekoliko kapi novca na ručnom zglobu ili koži iza uha, ako se nakon 15-20 minuta negativne reakcije u obliku crvenila, svrbeža i iritacije ne dogodi, možete sigurno bojati kosu.
 2. Primjena sredstava. Nakon testa, možete nastaviti s postupkom nanošenja boje. Da biste to učinili, nosite zaštitne rukavice na rukama, pomiješajte sastojke, a zatim ravnomjerno raspodijelite proizvod po nitima pomoću aplikatora i češlja. Prije svega, proizvod treba nanijeti na područje sivih niti, a zatim na ostatak kose. Preporučeno vrijeme bojenja naznačeno je u uputama, obično u rasponu od 15 do 25 minuta. Kako bi se izbjegli mrlje na koži, preporučuje se podmazati kožu na čelu, vratu i ušima masnom kremom prije nanošenja proizvoda.
 3. Ispiranje boje. Nakon zahvata preporuča se ispiranje boje s dovoljnom količinom tople vode. Šamponiranje se vrši šamponima. Neke marke dodaju posebne proizvode maskama i balzamima kako bi zaštitile kosu i popravile boju. Nemojte zanemariti takva sredstva.

Tijekom ispiranja izbjegavajte dobivanje tinte u očima. To može dovesti do takvih neugodnih posljedica kao što su kemijske opekline i upala sluznice očiju.

Preporuke za njegu kose nakon bojenja

Unatoč prednostima, bojenje ima svoje nedostatke. Da bi vratili pramenove, muškarci mogu držati niz kompleksa s ciljem obnove strukture kose. To uključuje:

 1. Bojanje se provodi samo kvalitetnim sredstvima.
 2. Za šamponiranje treba odabrati šampone s revitalizirajućim vitaminskim kompleksima. Hranjive tvari u sastavu takve kozmetike imat će pozitivan učinak na kosu.
 3. Uz pojavu lomljivosti i gubitka, možete koristiti maske i ispiranja s iscjeljujućim učinkom.
 4. Ručnik bi trebao biti mekan. Ne možete previše trljati kosu, može oštetiti strukturu folikula i uzrokovati gubitak.
 5. Sušilo za kosu ne može se prečesto sušiti sušilom za kosu.
 6. Češalj mora biti mekan, izrađen od prirodnog materijala. Muškarci su vrlo prikladni drveni pokrov.

Ako se pridržavate potrebnih preventivnih mjera i ispravite bojanje kose, uvijek ćete izgledati najbolje, a raspoloženje će ostati sjajno u svakoj situaciji.

http://bladeq.com/sovety/okraska-volos-u-muzhchin

Žensko mišljenje: Može li čovjek obojiti kosu?

Činjenica da čovjek treba pratiti svoj izgled, nitko ne sumnja. Neki predstavnici muške populacije Rusije u potrazi za ljepotom i mladima boje svoju kosu. Koliko se ženama to sviđa i kako se o njima osjećaju, pokušao sam saznati portal „Žensko mišljenje“.

52% Rusa bilo je kategorično: “Ovo je glupo! Čovjek ne bi trebao bojati kosu “, odgovorili su. Izgled muškarca, smatraju žene, nije toliko važan za obiteljsku sreću da mijenja boju kose. Naravno, svaki član jačeg spola treba biti čist i uredan, pristojno obučen i sa dobrom frizurom, i bojanjem kose - to je suvišno. “Volim sijedu kosu, ali samo s dobrom frizurom: ona stvara dojam iskustva, temeljitost. Boje, prekrivači na ćelavim glavama podsjećaju na muške komplekse - objasnile su žene. Drugi uobičajeni odgovor bio je sljedeći: “Čovjek koji boji kosu, za mene osobno, izgubljen je u očima. Volim sijedu kosu. Kada je sve uredno podrezano, ono je pakirano - čak je i seksi. "

Međutim, 40,9% lijepih dama vjeruje da je "normalno ako se boja uklapa u nju i izgleda kao prirodna" i nužno objašnjava: - Sve. Zašto im onda ne oprostiti takvu slabost kao kosa? Ali u razumnom smislu, naravno. Izražena su i trgovačka razmišljanja: "Ljude smatram samo dobavljačima novca i nije me briga kakvu kosu ima." Za vas, nije važno koja je boja bankomata. Opća su mišljenja bila sljedeća: „Normalno je bojati kosu i za muškarca. Dakle, ako osoba voli - neka slika. "

4,1% mladih Ruskinja misli da je: "Ovo je cool i cool!" Pokazalo se da su mislili samo mladići koji su, prema modnim trendovima ili žele izraziti vlastiti stil, bojati kosu u neobičnim bojama: crvena, plava, zelena. "Želim istaknuti svoja ekstremna poznanstva, čija je kosa vatreno crvena, jarko crvena, plava, itd.... ovo je cool i cool!", Odgovorile su mlade djevojke. Starija generacija je zaobišla ovu izjavu.

I 3% žena je sigurno: ako muškarac slika kosu, onda je gay. - Nikad nisam volio muškarce s obojenom kosom. Odmah ih počinjem sumnjati u sve smrtne grijehe, ”- tako su se izražavali protivnici bojanja kose muškaraca. Bilo je malo takvih posebnih mišljenja, ali muškarci još uvijek moraju razmišljati.

U istraživanju je sudjelovalo 3690 osoba. Dob od 20 do 45 godina. Iz 128 gradova Rusije.

http://zhenskoe-mnenie.ru/themes/mnenie/zhenskoe-mnenie-mozhet-li-muzhchina-krasit-volosy/

Tip je obojio kosu

Dobro došli! Moje ime je Artem, i danas ćemo nastaviti razmatrati vaša pitanja koja mi pišete. Ako imate bilo kakva anonimna pitanja, možete mi poslati e-poštu i tada će vaš identitet ostati tajna.

Prijeđimo na današnje pitanje. Moram reći da je mnogo ljudi počelo pisati u posljednje vrijeme, jasno je da su ljudi reagirali, i to je ono što ja zovem melem za dušu.

Tip je obojio kosu, a ja sam protiv! Zabrinjava me!

Jučer sam ispao s tipom. Počelo je s činjenicom da je napravio pigtail, a ja sam također htjela eksperimentirati. Isprva sam zauvijek željela obojiti crvenu boju (očito mislim na kosu), ali onda sam se sjetila kako sam ga obavijestila i rekla da ću je slikati u pravo vrijeme, jer se boja ispire šamponom. (Doista, djevojke znaju da postoji takav šampon, odnosno boja koja neko vrijeme slika. Tu su i bojice i drugi ženski trikovi).

Bio je protiv (tip je bio protiv) i nije htio da slikam, ali onda mi je objasnio da je to moj posao. Nadalje, kad smo razgovarali, zamolio je da ponovi posljednje riječi koje je rekao, ali u posljednje vrijeme imam problema s pamćenjem, najvjerojatnije zbog stresa i ispita. I on se naljutio na mene kad je rekao da me je uvrijedio, i iako smo se složili da neću reći da je (on je bio uvrijeđen) u tom trenutku izgledao tako.

Nadalje, i ja sam se naljutio kad je zaprijetio, tada bih ga i slikala, i bilo je očito da se on loše ponaša. Nisam to mogla podnijeti i rekla mu: "Boja kose samo pid * ry." Zatim me je zamolio da odgovorim na njegovo pitanje, a nejasno je na koju, nažalost. Isprva sam htjela reći svoju (recimo, nastaviti s drugom mišlju) da odgovorim na njegovo pitanje kasnije, ali on me poslao * y. Nisam razumio što osjećam prema njemu nakon što me poslao. Zapravo, vrlo je frustrirajuće kad dečki farbaju kosu.

Odgovor

Prvo, prema stilu izlaganja, mogu reći da je u ovoj situaciji potrebno raditi s mojim osobnim psihologom, a očito ne online, jer ako to nije školarac i tinejdžer (iako su ispiti ovdje naznačeni), čini mi se da je osoba toliko izgubljena u svom osjećaje iu ovom svijetu koje treba riješiti. Ponavljam još jednom da je bolje to učiniti ne u online načinu rada, nego u stvarnosti pronaći nekoga tko će pomoći.

Kontaktirajte svoje roditelje ako imate teško financijsko stanje ili idite na kliniku, mnogi od njih imaju besplatnog psihoterapeuta i možda će vam dati nekoliko besplatnih savjeta.

Ali što bih ovdje htio objasniti? Jasno je da barem nećete čekati savjet od mene, jer uopće ne postoji pitanje kao takvo. Osoba piše psihologu, ali nema ni pitanja.

Što se ovdje dogodilo? Ja ću vas prevesti s djevojačkog na ruski. Postojala je takva situacija: htjela je obojiti kosu crvenom, ali se onda predomislila. Tip je zbog toga počeo biti uvrijeđen, jer je želio slikati crvenom bojom, ali očito je insistirala na tome, pljunuo je i rekao: učinite što želite. Nakon nekog vremena, odlučio je da ga slabo prihvati i rekao da će također obojiti kosu.

Usput, ova situacija ima završetak, koji, nažalost, nije baš dobar, jer je taj tip još uvijek obojio kosu zelenom kad su bili u Sočiju. Iako su bili ovdje, nisu naletjeli na ured mog psihologa, i ja sam uglavnom jako uzrujan zbog toga.

Tip je obojio kosu i to je njegov izbor!

Ovdje postoji neka vrsta histeričnog položaja u ovoj ženi, jer to proizlazi iz načina na koji se ona stavlja. Ona se ne stavlja ni pod muža, niti se ravna s mužem, stavlja u neku vrstu borbe, u neku vrstu sukoba s nekim određenim tipom.

To jest, želi obojiti kosu, nakon nekog vremena joj je tip zabranio, međutim, ona inzistira na njoj, ali tip još uvijek zabranjuje. Općenito, ako ne znate, onda ću vam reći koje su najbolje taktike u radu s histerijom - liječiti svog gledatelja.

Ovdje moramo aplaudirati momku, jer je u tom smislu koristio briljantnu taktiku, govoreći banalno: "radi što hoćeš", jer ona to, naravno, nije učinila.

Nadalje, očito, to nije uspjelo, nakon nekog vremena počela je inzistirati na njoj. Sada se već trudi da je slabo primi, pokušavajući se boriti s njom, shvaćajući čija je želja važnija, čija će želja biti vodič u njihovoj obitelji. Koji će od njih obojiti kosu?

Nažalost, nisam bio za računalom u vrijeme kad je pisala i nisam je mogla pitati je li obojila kosu, ne znam, ali je obojio njezinu kosu. Očito, tu je borba želja i otkrivanje tko je važniji.

O granicama tijela

Primjetite, ona se stavlja u sukob s čovjekom, pokušavajući se nekako boriti s njim. U smislu stila prezentacije i riječi kao što su “ispit”, “stres”, pretpostavljam da je riječ o tinejdžeru, a možda čak i devetom razredu ili diplomu 11. razreda.

U ovoj dobi vrlo je važno provjeriti određene granice tijela. Neke granice nekog užitka koje imamo unutra.

Što s time mislim? Svi imamo neko zadovoljstvo u našem tijelu. Uživamo nekako, nekako ga okusimo. Štoviše, ono što uživamo nije uvijek dobro. Na primjer, moja žučna mjehura stalno boli, i zbog toga ponekad pijem neke enzime, pokušavam jesti manje. To jest, zbog toga neprestano patim, ali uživam u tom tijelu, iz njega dobivam neku vrstu unutarnjeg nesvjesnog zujanja. Stoga naglašavam da imam tijelo.

Svatko od nas to radi. Svatko od vas ima tijelo koje stalno nešto radi. To je ili organ ili postoje neki nedostaci u tijelu, ali svatko ga ima, svatko ga ima.

Moja supruga, na primjer, ima bubuljicu koju stalno steže, a on se ponovno pojavljuje. Nastavljajući tijekom deset godina koliko je znam, ona čini isto. I, vidite, ovo nije opsesija. Svatko od nas ima nešto u čemu uživamo.

Granice "uživanja" tijela.

Tako je u adolescenciji vrlo važno za nas razumjeti neke granice tog užitka. Kako možemo razumjeti te granice, to jest, kamo možemo otići i kamo da ne idemo?

To se može utvrditi samo stručnim testiranjem našeg tijela. Kako je to moja generacija imala 90-ih? Udahnuli smo ljepilo, popili sve vrste surogata, luku. Bilo je to nešto s nečim, to jest, bila je to neka vrsta noćne more. Bavili smo se promiskuitetnim seksualnim odnosima s djevojkama tog vremena...

Općenito se od tada ništa nije promijenilo. To jest, isto se događa i sada. Isti vpiski, isti razvrat, kao što svi mislimo. Tinejdžeri također piju, također puše i bave se promiskuitetnim seksom. Sve su to načini da provjerite granice mog tijela, da provjerim mogu li zaista uživati ​​na ovaj način.

Vrlo je važno da roditelji interveniraju kako bi objasnili što im se događa, ali za to morate imati barem neko znanje, barem svakodnevno znanje. Međutim, zbog činjenice da većina Rusa nema takvo znanje u našoj zemlji, ispada da je neka Diana navodno bila silovana u nekoj maloj sobi, a nakon toga je suzno plakala s Malakhovom.

Moja verzija je borba s tjeskobom.

Sve to prema jednoj od verzija. Imam drugu verziju. Općenito, to je čisto moje, nije psihoanalitičko, odmah vas upozoravam. To je na razini nekih mojih unutarnjih hipoteza.

Imam takvu pretpostavku da kada se dijete rodi, on se suočava s određenim osjećajima u tijelu. Možda jedan od vas ne zna, ali kad se rodi bilo koji biološki subjekt, njegovi živci počnu rasti, on polako ulazi u život i njegove različite nervne zone i završetci počinju djelovati. To jest, to nije jednokratni proces, tako da je "bang-bang" i sve radilo. Da, postoje neki elementi, ali razvoj se ipak odvija postupno.

Pretpostavljam da je sve to unutarnje povezano s tjeskobom, jer za dijete to je nešto što mu smeta u tijelu i pokušava ga razumjeti. Zbog činjenice da nema razumijevanja za ono što mu se događa, on ima određenu tjeskobu. Još jednom kažem da je to moja interpretacija, moja hipoteza.

Nadalje, kad dijete odrasta, on se pokušava nositi s tim alarmom raznim elementima. Opet, moja generacija je pila, jednom u adolescenciji udahnula ljepilo, sada oni mogu "uhvatiti blijedo". To jest, toliko je pijan i drogiran da vi sami ne ostajete, a postojao je samo vaš trup.

Što je to, ako ne i način kako se nositi s ovom unutarnjom tjeskobom koju imamo? Ali ovo je samo jedna od verzija.

Ipak, tjeskobu, zadovoljstvo, kako god to nazvali, vrlo je važno nekako se nositi s njom i naći neku vrstu rješenja, pronaći rješenje unutar određene socijalizacije, unutar određenog pristupačnog društvenog poretka.

To jest, kako možemo „zgrabiti“ to zadovoljstvo, a istovremeno uživati ​​i ne primati moralne lisice od odraslih, iz simboličkog poretka, iz zakona, i unutarnjeg i vanjskog?

Čovjek boji kosu kako bi se nosio s tjeskobom.

Očigledno je da su ljudi u današnjem pitanju taj problem riješili bojanjem kose. Budući da sada ne volimo obojiti kosu dečki, ali, ipak, možda, mislim, nakon što je gopnikovo lice nekoliko puta ispunjeno s ovim tipom, on će odustati od svoje ideje. Zato što mu to neće biti ugodno.

On će naći realizaciju u nečem drugom. Na primjer, žuč će ga boljeti, poput moje, iako nisam prefarbala kosu. Usput, 90-ih sam imao prijatelja koji je obojio kosu u bijelo.

Djevojka će zauzvrat pronaći nekakvo zadovoljstvo. Međutim, sve je to vrlo uvjetno, jer ja osobno nisam upoznat s tim ljudima, a meni je vrlo lako suditi u vezi s tim, s jedne strane, s obzirom na nepoznate podatke i pola svega što zamišljam.

S druge strane, vrlo mi je teško suditi, jer ovdje je nemoguće reći nešto konkretno.

Ipak, jasno je da je ova unija, u kojoj se žena bori s jedne strane, koja nije izgubila falusa, as druge strane, čovjek koji ima falusa, osuđen na propast. Jer je nemoguće neprestano se boriti i živjeti kao u ratu. To će biti konstantan jebeni mozak s jedne strane, a drugi će vas stalno psovati.

Općenito, ako želite napraviti karijeru u Kući-2, tamo imate izravnu rutu. Za ovu emisiju, napravit ćete savršen sadržaj, nećete morati čak ni svirati, imat ćete sve u stvarnom životu, gdje ćete vikati: "dali ste ga kao" ili "da nisam vam se svidio". Razumijete li? Sve će biti u redu s vama.

S druge strane, nije ugodno za obiteljski život, a ubuduće, ako imate djecu, od toga će patiti.

Hvala vam na pažnji. Ako imate pitanja, mišljenja, prijedloge, možete mi pisati ispod ovog videa. Ako imate pitanje na anonimnoj osnovi, pišite na poruku e-pošte. S vama je bio Artyom, kanal "Pristupačna psihologija", pretplatite se na kanal, ovdje govore istinu.

http://toppsiholog.ru/paren-pokrasil-volosyi/

Je li normalno da muškarac boji kosu?

Jedan od mojih mladih poznanika odlučio je obojiti kosu drugačijom bojom, mislim da je to neprihvatljivo iz raznih razloga, uključujući i nerazumijevanje njegovog djela od strane lokalnih punkera. Znam kako je lako označiti osobu nečim uvredljivim.

Snimanje navigacije

6 komentara

Vjerujem da je prerogativ svake osobe da promijeni svoj izgled, a svatko ima pravo i mora odlučiti što da učini. U ekstremnom slučaju, roditelji mogu nešto savjetovati ili obeshrabriti, a mišljenje punkera je općenito irelevantno, jer on ne smije krstiti djecu s njima.

Ne vidim ništa loše u tome. Među mojim poznanicima, na primjer, ima dosta muškaraca koji boje kosu. U isto vrijeme, mnogi su radikalno promijenili svoje "odijelo" - od crvene do brunetke, na primjer. A neki samo prekriju ranu sijedu kosu. Ponekad, kada ne znate sigurno, nikada ne mislite da je čovjek obojio kosu. Dakle, problemi s propalicama ne mogu nastati. Ponekad čine namjerno svijetlu sliku - opciju za mlade ljude. Ovo je također zanimljiva opcija za moj ukus. A propalice mogu ostati i iz nekog drugog razloga...

To je, naravno, osobna stvar.
Odmah sam se sjetio kako je kod radio u školi, kad sam se vratio s odmora - i naš učitelj umjetnosti - "naglo potamnio"... prije toga imao je tako slatku kosu.. Njegova žena bila je tajnica u školi. Zašto onda sam odlučio da je to bilo njezino ručno djelo - bilo je ludo)) dobro, nekako je postalo neugodno.. Kada je boja oprana, rasla je - nekako se samo tako osjećala.

Znaš, jednom sam urezala kosu, htjela sam ga pogledati otprilike kao što bih izgledala kad bih postala plavuša. Pa, uopće mi se nije svidjelo, pogled je bio otprilike isti kao i kod vampira, zabio sam se na bojanje kose. Njihova prirodna kosa, i oni su sve slađi i skuplji. Pa, ako momci oblače kosu, neka slikaju, ali ja ne volim ove momke, volim prirodne boje. Naravno, ako su u show businessu ili žele iznenaditi svoju djevojku onda im dopustite da rade ono što žele.

Htjela sam napisati: krasila mi kosu

Ja osobno nikad nisam obojio kosu (u mladosti sam je jednom osvijetlio kanom). Volim sve prirodno. A kosa također voli svoje "rođake". Pogotovo ako imaju lijepu boju ili sjenu. Ali često vidim ljude s nekom (žao) golom bojom. Mislim da je u ovom slučaju normalno prefarbati u lijepu boju. Nije važno je li to žena ili muškarac (djevojčica ili dječak).

Ostavite komentar Odustani od odgovora

Morate biti prijavljeni da biste postavili komentar.

http://russiafaq.ru/questions/Normal-no-li-muzhchine-krasit-volosy.html