logo

Agrovita šišanje lunarnog kalendara

U svakom mjesecu postoje posebni dani kada bilo koji pothvat završava uspjehom i obrnuto - kad nam sve padne iz ruku, osjećamo se bolesno i slomljeno. Mjesec utječe na mnoge zemaljske procese, kao i na ljudsku bioenergiju. Upotrijebite lunarni kalendar za ožujak 2019. kako biste napravili elegantnu frizuru na dan preporučen od astrologa. Ne samo frizura, već i raspoloženje života će se promijeniti.

Vrijeme je za eksperiment

Ljudi su odavno uočili povezanost lunarnih faza s promjenama koje se događaju u ljudskom tijelu. Mjesec ima pozitivan ili negativan utjecaj ne samo na opće psihoemocionalno i fizičko stanje ljudi, već i na rast kose i noktiju. Znajući cikličke faze Mjeseca, možete odabrati salonske procedure koje će biti najučinkovitije u tom razdoblju.

Mjesečni ciklički kalendar za bojenje, rezanje i kemijsko valjanje za ožujak 2019. prikazan je u tablici.

Za bojenje koristite prirodne boje: kana ili basma. Šišanje će pomoći poboljšati stanje slabih, tankih dlačica.

Preporučljivo je usredotočiti se na prehranu i obnovu oštećene kose. Prirodne maske za hranjenje vlasišta i kose mogu se pripremiti kod kuće. Nakon svakog šamponiranja ne zaboravite nanijeti balzam.

Zodijak serija i njezin utjecaj na boju

Treba imati na umu da na konačni rezultat provedenih postupaka utječe ne samo lunarna faza. Od velike važnosti u kojoj se zodijak konstelacija trenutno nalazi na Mjesecu.

Lunarni zodijački kalendar za ožujak u nadolazećem 2019. godini za bojanje kose dan je u tablici.

Osim toga, kvaliteta bojenja ozbiljno utječe na vaš zodijački znak. Na primjer, ako vlasnik znaka vodenog elementa (rak, riba, škorpion) želi bojati kada je mjesec u znakovima vatre (ovan, strijelac, lav) neće biti nikakvog rezultata u najboljem slučaju, u najgorem slučaju - dobiti oštećene kovrče s neprirodnom bojom.

Tajne uspješne proljetne transformacije

U ožujku 2019., s obzirom na kalendar lunarne faze, povoljni dani za rezanje kose padaju na rastući i puni mjesec:

  • 7-20.03 - faza rasta.
  • 03 je pun mjesec.

Promjenom duljine kovrče mijenja se ne samo kosa, već i bogatstvo. Smatra se da rezanje kose u razdoblju rastućeg Mjeseca ima blagotvoran učinak na različite aspekte života osobe, bilo da je riječ o poslu ili o odnosu s suprotnim spolom. Moderna frizura povećat će samopouzdanje i dati povjerenje.

Ako je kosa tanka, a zatim je izrezati u ožujku 2019, prema lunarnom kalendaru je najbolje za opadajući ciklus. Šišanje će usporiti rast dlačica, raste natrag, postat će jače i zdravije. Opće stanje dlačica će se poboljšati, prestat će se cijepati i ispasti.

20. ožujka bit će poseban datum - 03. ožujak - dan proljetnog ekvinocija. To je astronomski početak proljeća, kada se priroda budi i sve se oko sebe transformira. Šišanje na lunarnom kalendaru na ovaj dan transformirat će ne samo izgled, nego i svjetski izgled u cjelini. Energizirajte, dajte energiju i dajte snagu da ostvarite sve planirane aktivnosti.

Savršeno vrijeme za frizure i styling u ožujku 2019. je pun mjesec. U ovom trenutku, objašnjava se maksimalna aktivnost svih biokemijskih procesa. Astrolozi savjetuju da planirate sve eksperimente sa frizurom za ovaj dan, jer će rezultat premašiti očekivanja. Obrazac će trajati dugo, ali neće mu biti dosadno.

Imajte na umu da se u punom mjesecu preporučuje samo šišanje, jer bojanje lunarnog cikličkog kalendara za ožujak 2019. neće raditi. Mjesec će biti pod znakom Vage, koji će kvalitativno i trajno spriječiti boju. Međutim, ako ne možete prenijeti posjet salonu, pokušajte da ne radikalno mijenjate boju - najbolje će biti mrlje s nekoliko tonova u jednom ili drugom smjeru.

Ostali kozmetički postupci za ožujak

Ako sanjate trajnu, u ožujku 2019. brojevi od 7.03 do 21.03 bit će dobar izbor. Posebno zadovoljni rezultatima dobivenim s:

  • 03 do 12.03 - vrijeme kada je Mjesec u Biku.
  • 03 do 20.03 - nebesko tijelo je u znakovima Lava i Djevica.

Nepovoljan datum u ožujku za kemijsko mahanje je 15.03. Unatoč rastućem mjesecu, 15. ožujka je krajnje nepoželjan datum za bilo kakav utjecaj na kosu. Manipulirajući kovrče, riskirate da dovedete do financijskih problema. Osim toga, nakon postupka, mogući problemi sa stylingom. U najgorem slučaju, dlačice će se izrezati i početi ispadati, može se pojaviti perut. Preporučljivo je suzdržati se od bilo kakvih pokusa 22.03. I 24.03., Kao i 31.03. Ovih dana tijelo će oslabiti, rezanje ili uvijanje može doprinijeti pogoršanju kroničnih bolesti.

Poseban datum je 6.03. U novom mjesecu učiniti nešto s kosom je opasno. Postoji znak da će rezanje kose na ovaj dan skratiti ne samo vašu kosu, već i vaš vlastiti život. Astrolozi također preporučuju pomicanje frizure na drugi datum. U ožujku ima više prikladnih dana za ispravljanje duljine kovrča. Mjesec se posvećuje odmoru, meditaciji i planiranju budućnosti.

Prilikom odabira datuma za uklanjanje dlačica na tijelu (uklanjanje dlaka ili depilacija), također pogledajte mjesečev kalendar. U ožujku 2019. preporuča se da se takve manipulacije provode na manjem mjesecu. Dlake slabo rastu, što će dugotrajno popraviti rezultat.

Lunarni raspored za ožujak 2019. godine sadrži dovoljan broj dana za izvođenje elegantne frizure, kao i opću promjenu slike. Planirajte posjet salonu unaprijed, vodeći se lunarnim zodijačkim i faznim kalendarom. Tada će se postupci koji se izvode s kosom donijeti sreću i dobrobit, pomoći će vam da pronađete mir uma, kao i povjerenje u njihove sposobnosti.

http://novyjgod.com/kalendar/lunnyj-kalendar-strizhek-na-mart-2019-90-0219.html

Frizure lunarnog kalendara

Lunarni kalendar frizura sastavljen je u antici, kroz dugotrajna opažanja utjecaja Mjeseca na zdravlje i rast kose.

Prije svega, mjesečeve faze imaju izravan učinak na rast vaše kose. Ako se šišate tijekom rastućeg mjeseca, kosa će rasti brže nego nakon šišanja s opadajućim mjesecom. Ako često volite mijenjati frizure, trebate brzo rasti. U ovom slučaju, za šišanje, bolje je odabrati datum kada je rastući Mjesec u prvoj ili drugoj četvrtini. Ako, naprotiv, ne želite često posjećivati ​​frizerski salon, odaberite dan kada Mjesec ostari. To će vam pomoći da smanjite lunarni kalendar 2019. Rezanje na slabijem mjesecu ojačat će vaše korijene kose i spriječiti ih da ispadnu, ali oni će rasti još dugo vremena. U novom mjesecu morate se suzdržati od rezanja kose, jer ovih dana šišanje skraćuje život osobe.

Uz mjesečeve faze, lunarni dani također igraju veliku ulogu u rezanju kose. Mjesečev ciklus traje do 30 dana, a svaki lunarni dan ima svoje karakteristike.

Sljedeći horoskop za frizure temelji se na lunarnom kalendaru i utjecaju Mjeseca na zdravlje i rast kose. Lunarni dani dijele se na povoljne, nepovoljne i neutralne frizure. Detaljnija objašnjenja frizura lunarnog kalendara mogu se naći na stranici "Osnovna pravila za rezanje kose na Mjesecu". Mjesečni lunarni kalendar frizura za 2019. godinu pomoći će vam odabrati pravo vrijeme za posjet frizeru.

Frizure za mjesečev kalendar za ožujak 2019

s naznakom lunarnih dana, faza Mjeseca, položaja Mjeseca u znakovima zodijaka, kao i povoljnih i nepovoljnih dana za šišanje i bojanje kose

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Mjesečeva frizura za kalendar za ožujak 2019

U ezoteričkom smislu, ožujak je jedan od najtežih mjeseci u godini. Ovo je prekretnica. U sredini mjeseca je točka ljetnog računanja vremena; vrijeme kad su dan i noć jednaki.

Ovo je sveti mjesec dolaska proljeća, početak obnove, povratak životu. Kada planirate promjenu izgleda, vrlo je važno razumjeti kada i koji postupak treba obaviti. Uostalom, možete stvoriti prijelom za sebe - na bolje ili na gore.

Kosa na neprikladnom lunarnom danu može početi ispadati, dok će frizura na povoljan dan doprinijeti i rastu i jačanju. Štoviše, promjene se mogu dugo fiksirati: ili za jedan lunarni ciklus, ili ostati kod vas do sljedećeg odmora u godišnjim dobima - u rujnu, na dan jesenske ravnodnevnice.

Kako se ne biste ozlijedili, pažljivo proučite kalendar frizura za ožujak 2019. i unaprijed planirajte sve rituale ljepote. Tada čak i takve svakodnevne akcije kao što su pranje glave, donijet će mnoge prednosti - i vaše kose, i cjelokupno zdravlje, raspoloženje i emocionalno stanje.

Opće značajke mjeseca


Ožujak je bogat na dobre dane za njegu kose. Prije svega, ovo je razdoblje rastućeg Mjeseca, kada će se prvo nalaziti u Lavu, a zatim u Djevici.

Početak mjeseca također će biti prilika za posjet frizeru - Mjesec u Biku usmjeravat će majstorsku ruku na najjednostavniji način. Šišanje će zadržati oblik za dugo vremena, iako će kosa rasti prilično aktivno. Drugim danima, bolje je ne mijenjati izgled previše drastično i posvetiti vrijeme drugim važnim stvarima.

Dnevne preporuke

1. ožujka

Današnja frizura će imati dobar učinak na cjelokupno stanje kose. Ako imate problema s gustoćom, volumenom ili lomljivošću, rezanje broja 1 pomoći će vam da se brže nosite sa svakom od nijansi. Uspješno razvijati bojenje, bez obzira na složenost. Ovo je jedan od nekoliko dana u ožujku kada možete obojiti kosu svijetlom bojom ili izvršiti složenu, postepenu promjenu boje, na primjer, bojanje plavuše.

2. ožujka

Da biste dobili šišanje na ovaj dan nije poželjno. Danas je kosa usko povezana s psiho-emocionalnom pozadinom. Prema tome, bilo kakvo oštećenje kose će negativno utjecati na raspoloženje, a uz visoku razinu stresa u životu, to će dodatno povećati živčani teret.

3. ožujka

Na ovaj dan možete korisno promijeniti boju ili ton kose. Ponajprije, nova boja će utjecati na vašu privlačnost, učiniti vas u dobrom smislu vidljivijim za suprotni spol, a također će vam dati zaduženje pozitivnih sila. Šišanje nije kontraindicirano, ali neće dati pozitivne rezultate.

4. ožujka

Ne najbolji dan za odlazak u salon. Danas se radi o kosi, noktima, obrvama i trepavicama. Manipulacije s njima mogu vas lišiti energije, znatno smanjiti vašu radnu sposobnost, aktivnost, zanimanje za život.

5. ožujka

Sve što je danas povezano s kemijskim učincima na kosu je vrlo nepoželjno. Uključujući i postupke skrbi, osim ako ne koristite domaća prirodna sredstva. Frizura neće utjecati na ljepotu ili zdravlje vaših kovrči, ali će učiniti da se osjećate samopouzdanije, teže stajati na nogama.

6. ožujka

Dobar dan za kosu. Preporučljivo je, ne dramatično, samo da biste uklonili malo dodatne duljine ili oštećene savjete. Preventivna frizura povezat će vaše tijelo s kozmičkim energijama iz kojih možete napuniti još nekoliko dana.

7. ožujka

Nova frizura bit će vaš početak na putu obnavljanja cijelog tijela. Frizura će započeti metaboličke procese, a također će otvoriti kanale dotoka zdravlja i snaga. Kosa, obrubljena danas, brzo raste, pa ne planirajte složenu frizuru - oblik neće dugo trajati.

8. ožujka

Pozitivan dan, ne samo za šišanje, već i za vaše financije. Postupak će vam privući energiju novca, stoga se slobodno prijavite kod frizera. Ne bi bilo suvišno napraviti nekoliko dubokih rituala, jer će učinak tretmana ponekad premašiti vaša očekivanja.

9. ožujka

Negativan dan za novu frizuru. Kosu možete obojiti ako je planirana unaprijed, inače odgoditi sve postupke.

10. ožujka

Prekrasno vrijeme za promjene. Ako želite osvijetliti ili osvježiti svijetlu boju - bolje je da ne nađete dan. Šišanje će vam pomoći poboljšati kosu, učiniti je debljom, dodati će sjaj čak i tupim i tankim kovrčama.

11. ožujka

Frizura danas znači privlačenje energije materijalnog blagostanja i zdravlja. Preporučljivo je napraviti ljepotu i stanje istih trepavica i obrva. Danas se ne isplati nadoknaditi, inače možete ući u obiteljski sukob, ali briga za kosu, domaća i profesionalna, bit će vrlo korisna.

12. ožujka

Još jedan pozitivan dan za odlazak u kozmetički salon. Frizura je povezana s unutarnjim instinktom, čak i s darom vidovitosti. Intuicija izoštrava i pomaže vam izbjeći nevolje.

13. ožujka

Izuzetno negativan dan za bilo kakve manipulacije s kosom.

14. ožujka

Danas možete obojiti kosu, ali se ne preporučuje u jarkim bojama i neprirodnim nijansama. Frizura će promicati rast kose, ali će općenito imati neutralan učinak.

15. ožujka

Možda ćete se osjećati još gore, a nedavna će se bolest vratiti ako danas imate dramatičnu frizuru. Da biste ojačali i revitalizirali kosu, koristite balzam ili masku za pranje, idealno - vlastitu proizvodnju.

16. ožujka

Negativan utjecaj planeta još se osjeća, tako da dok ne požurite na šišanje. Svaka operacija oblikovanja će dovesti do propadanja kose, postat će krhka, beživotna i nestašna.

17. ožujka

Svježa frizura bit će vaš pouzdan štit protiv zla oka i loše energije. Osim toga, nova frizura će vas zaštititi od bolesti i pomoći tijelu da ojača imunološki sustav. Nikakva šteta za kovrče neće biti styling, curling, složene frizure; Bojanje kose također nije štetno. "Bezbolan" danas možete posvijetliti kosu, kao i ispraviti ili kovrčati pomoću kemijskih sredstava.

18. ožujka

I šišanje i bojanje 18. ožujka privući će novac za vas. Oni mogu doći na vrlo nestandardan način, vjerojatno ćete osvojiti istu besplatnu frizuru, ili dobiti kupon za poklon ili styling.

19. ožujka

Frizura danas može utjecati na vaš rast karijere. Što je vaš odabrani oblik i duljina uspješnija, napredak će biti aktivniji kasnije, stoga nemojte biti škrt pri odabiru majstora. Make up danas nije vrijedno toga, vaša kosa će loše reagirati na agresivne učinke boje. To vrijedi i za obrve s trepavicama, no bojanje obrva kane nije zabranjeno.

20. ožujka

Na ovaj dan bolje je biti naslikan, nego rezati. Promjena boje pružit će vam dobro raspoloženje, a šišanje će donijeti tamne misli, a općenito neće donijeti željeno zadovoljstvo. Najbolje je posvetiti dan brizi i provesti postupak iscjeljivanja za korijene, vrhove kose ili vlasište.

21. ožujka

Možete obojiti kosu tamnom; svjetlo nijanse ne "uzeti korijen" i brzo nestati, plavuša će požutjeti i ubrzo postati "prljave". Šišanje će imati negativan utjecaj na zdravlje, ali sama kosa neće imati nikakvog učinka.

22. ožujka

Ako imate bilo kakvih problema sa srcem ili krvnim žilama, pokušajte ostaviti kosu samo za ovaj dan kako ne biste pogoršali bolesti kardiovaskularnog sustava. U idealnom slučaju, skupite kosu na repu ili pokrijte šeširom.

23. ožujka

Šišanje će donijeti promjene u životu, pa razmislite o tome prije nego sjedite u frizerskom stolcu. Nije nužno da fronta promjena bude negativna, ali će sigurno biti iznenadna i stoga stresna.

24. ožujka

Rezati kosu na ovaj dan je loše za one koji imaju neposlušnu i previše voluminoznu, pahuljastu kosu - postat će još deblji i neupotrebljiviji. Ali, ako imate tanke i bez volumena niti, frizura će na njih imati blagotvoran učinak.

25. ožujka

Loš dan za šišanje. Možete obojiti kosu, ali najprirodnije

26. ožujka

Šišanje će imati koristi od izgleda kose, ali bojanje, naprotiv, značajno će oštetiti zdravlje vaših kovrči.

27. ožujka

Dobar dan za preventivne frizure, kao i za higijensku manikuru i pedikuru. Sjaj i blonding će biti uspješni.

28. ožujka

Ukratko ne možete dobiti šišanje, kako ne biste izgubili svoju poziciju u društvu i dobru reputaciju.

29. ožujka

Nije dobar dan za šišanje, ali vrlo dobar za kemijsku izloženost. Curling, ravnanje i laminiranje će biti najbolji mogući način.

30. ožujka

Energetski jak dan. Ako danas dobijete šišanje i time radikalno promijenite sliku, možete dobiti snažan naboj pozitivne energije, kao i postati vidljiva meta za energiju novca. Slikanje u tamnim tonovima poboljšat će vaš položaj na poslu i privući pozornost vlasti na vaše napore.

31. ožujka

Izuzetno negativan dan za šišanje, za bojanje i oblikovanje.

http://krestyanka.com/goddess-of-beauty/lunnyj-kalendar-strizhek-volos-na-mart.html